BERANAC PROMENIO ISKAZ ZBOG PRETNJI „PRINCIPA“: Golubović promenio ploču na suđenju klanu Belivuka i Miljkovića!

Filip Golubović zbog pretnji promenio iskaz na sušenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Svedok tužilaštva Filip Golubović promenio je ploču na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića jer je iz redova njihove grupe „Principi“ koji su na slobodi dobio pretnje, saznaje Republika.

Njegov novi iskaz dramatično se kosi sa svedočenjem majke ubijenog Gorana Mihajlovića, a pritom je u sudnici izjavio i da ne pripada klanu, da ne poznaje Belivuka i Miljkovića…

Ovaj Beranac je izjavio da Sanja Mihajlović laže kad tvrdi da joj je rekao da su njenog sina „ometlali“ Belivuk i Miljković. On je u sudnici naveo da joj je to rekla „četvrta osoba“. I Belivuk je uvredio majku ubijenog rekavši da „ima razloga da laže jer je pristrasna“.

Goluboviću se u drugom predmetu sudi upravo za razmenu informacija o Belivukovom klanu sa inspektorom Božidarom Stolićem, koji je prema optužnici dobio zadatak da mu dostavlja informacije o uviđaju u Ritopeku i druga saznanja u vezi s pripadnicima zloglasnog klana.

– Sada kad je napao majku ubijenog može da izjavi „da se ne plaši“, a i zašto bi se plašio kad je Belivuk u sudnici rekao da je svedočio „kao njegov brat rođeni“ – dodaje izvor iz istrage.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare