Policija ispituje šta se desilo na „Marakani“, iz Zvezde poručuju: Svi su bili maksimalno korektni

Nezadovoljni navijači Crvene zvezde su posle remija sa TSC-om (1:1) očitali lekciju treneru Baraku Baharu i igračima, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policiji da se ispitaju tvrdnje da li su navijači koji su držali sastanak sa fudbalerima Zvezde nakon meča Crvene zvezde i TSC-a bili nasilni.

Posle novog kiksa i remija, najvatrenije pristalice Zvezde su prvo sa tribina prozvali igrače zbog loše igre, a zatim je održan sastanak sa prvim timom i stručnim štabom. Kako se navodi policija će sprovesti istragu i tražiće se od fudbalera i trenera Baraka Bahara da daju izjave kako bi se utvrdilo da li je prema njima počinjeno nasilje i koliko su dugo zadržani. 

Iz Zvezde za Informer poručuju da sastanak nije bio u svlačionici i da su svi bili korektni. 

– Niko ništa ne krije. Sastanak čak i nije bio u svlačionici, tu su svi bili i sve je prošlo maksimalno korektno. Ispitaće i neće ništa naći. Bahar u petak ima konferenciju za medije, pa će i on sve objasniti – rekli su za Informer iz Zvezde.

Takođe, na razgovor u policiju biće pozvano i ovlašćeno lice za bezbednost FК Crvena zvezda da se izjasni da li su navijači dobili dozvolu i od koga da uđu u svlačionice da bi se neposredno obratili igračima i treneru, te da li su ovlašćena lica iz kluba obavestila nadležne organe o pomenutom indicentu. Potrebno je da se izjasne iz kog razloga to nisu učinili. Biće zatražen i zvaničan izveštaj o ovom događaju, ukoliko je isti sačinio FК Crvena zvezda i pribavljeni video snimci bezbednosnih kamera koje pokrivaju službene prostorije stadiona “Rajko Mitić”.

Podsećamo, sa tribina su se posle remija začuli zvižduci, niko nije bio pošteđen – ni igrači, ni trener Barak Bahar. Prošli put su igrači Crvene zvezde prošli samo sa „najskuplji, a loše igrate“, posle ppobede protiv Javiora (3:2), asada su „delije“ bile nemilosrdnije: „Je l nas čujete, kao pi*ke igrate“, orilo se severnom tribinom neko vreme, pre nego što se začulo: „U tunel, u tunel, marš u tunel…“. Izraelski stručnjak je već neko vreme na tankom ledu zbog slabe igre i rezultata, a šta o svemu misle najvatrenije Zvezdine pristalice jasno se videlo kroz „žuti karton“ koji je Bahar dobio od njih.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare