Užas u Omoljici! Psa ubili vatrenim oružjem dok su deca šetala s njim

U Omoljici kod Pančeva iz vatrenog oružja ubijen je miran ulični pas naočigled dece, o slučaju je obaveštena policija koja radi na utvrđivanju identiteta ubice.

Kako Informer saznaje policiji je prijavljen slučaj u subotu veče.

 Patrola je odmah izašla na teren. Nađeno je telo psa. Policija najpre treba da utvrdi iz kog je oružja pucano, ali istovremeno i na identifikaciji napadača – rekao je izvor Informera i dodao da policija nije zatekla nikoga pored tela psa.

Jedna od meštanka Omoljice M.T, za medije je objasnila da se ubistvo psa dogodilo nedaleko od devojčica koje su se šetale ulicom. 

– Pas je išao za njima. Nije bilo nikakvih naznaka da želi da ih napadne, a za sada nepoznata osoba, odlučila je da životinji uskrati život. U pitanju je ulični pas koji je bio vrlo miran išao je za njima i odjednom je upucan. Taj pas nije bio opasnost po građane, a veća opasnost su psihopate koje žive među nama. Apelujem na sve da prijavljuju nasilje i ne dopuste da bolesnici slobodno šetaju – rekla je M.T. za Telegraf.

Kako pojašnjava, devojčice su naravno uplašene, a za ovakve slučajeve sugrađani su nažalost čuli i ranije.

– Devojčice nisu videle ko je čovek koji je ubio psa jer je bio mrak. One su van sebe od straha, veoma su uplašene sa razlogom. Čula sam da je i ranije bilo ovakvih slučajeva, ali to sam samo čula, nisam svedočila sličnim situacijama – dodaje ona.

Meštanka kaže da je slučaj prijavljen policiji, te da se za sada još uvek ne zna ko je počinilac.

Ipak, tvrdi da inspektori rade na tome da se identitet što pre sazna.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare