NA DAN SMRTI, METJUOV ASISTENT DOBIO JE POSEBAN ZADATAK: Poslao ga je u prodavnicu sa spiskom od DVE STVARI!

Šok i neverica zbog odlaska glumca Metjua Perija ne prolaze. Čekaju se rezultati toksikološke analize kako bi se utvrdio uzrok smrti. Veruje se da se gluamc utopio u đakuziju na imanju u Los Anđelesu, gde je pronašao asistent, od kog je on nekoliko sati pre tragedije tražio da mu donese dve stvari.

Metju Peri je jednog od svojih asistenata poslao da mu kupi iPhone i dioptrijske naočare, nakon što se vratio iz kupovine zatekao je glumca u besvesnom stanju, pozvao je prvo glumčevu majku, pa jednog od njegove braće kao i ženu koja nije bila porodično povezana sa glumcem, piše TMZ. Asistent je izvadio glavu glumca iz hidromasažne kade, pokušao je da mu ukaže pomoć, ali bezuspešno, vatrogasci su izvukli beživotno telo glumca. Brzom medicinskom proverom konstantovana je smrt. Zna se da je Hitna pomoć na imanju bila oko 16 časova i sedam minuta.

Novi detalji pokazali su da glumac nije bio dugo pod vodom pre nego što su ga pronašli. Postavlja se pitanje da li bi ishod bio drugačiji da je asistent došao ranije. Situaciju će razrešiti toksikološki testovi.

Metju Peri imao je 54 godine. Brojni fanovi, prijatelji i kolege opraštaju se od slavnog glumca.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ŽenaBlic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare