Dnevni horoskop za sredu 1. novembar! Rakovi rade dva posla, Blizanci pronalaze ljubav, a evo koga očekuje raskid ugovora

Merkur, Mars i Sunce nalaze se u Škorpiji, što predstavlja veoma moćnu konstalaciju planeta koju treba da iskoriste Rakovi, Ribe i Škorpije.

OVAN

LJUBAV: Družićete se i uživati, ali to je sve. Nećete biti zainteresovani za obavezivanje u ljubavi. POSAO: Moguća selidba kancelarije ili neka druga promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Srešćete više zanimljivih osoba, ali nijedna od njih nije neko s kim biste mogli ostvariti stabilnu vezu. POSAO: Uspeh u poslu koji podrazumeva intelektualni rad. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako možete naći ljubav na nekom mestu zabave. Od danas ćete imati i više volje i više prilika za izlazak. POSAO: Problemi onima koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Ništa bitno se neće dešavati. POSAO: Možete dobiti dve prilike za posao ili raditi dva posla. Ovo je dan u kome ćete morati da savladate multitasking, ako već niste. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete i imaćete sreće u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija zbog većih ulaganja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema jer ćete više biti raspoloženi za druženje nego za ljubav. POSAO: Višak energije možete dobro iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Provešćete vreme u društvu privlačnih osoba, ali ne nadajte se stabilnoj situaciji u ovoj sferi. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ili praviti planove u tom smeru. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Situacija će biti nestabilna, pre svega zbog vaše nervoze i potrebe da svima kontrirate. POSAO: Moguć raskid ugovora ili neki loš ishod u vezi sa tim što radite. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite, ko vam je nadređen, ili neko koga znate preko posla. POSAO: Problemi onima koji putuju zbog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Imaćete više kontakata nego što je to obično slučaj i danas će biti lakše ostvariti emocionalnu bliskost s vama. POSAO: Uspeh onima koji se bave bankarstvom. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Gde god da odete, upoznate nekog ko je privlačan, zbog čega vam je teško da definitivno odlučite u vezi sa bilo čim. POSAO: Bićete umetnički inspirisani. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Imaćete problema u ovoj sferi, zbog čega ćete biti frustrirani, ali najbolje je da jednostavno sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Moguće manje promene. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare