OGLASILA SE BIVŠA VERENICA METJUA PERIJA: Trebalo je da se venčaju, a onda su se rastali! Evo šta kaže o slavnom glumcu! (FOTO)


Oglasila se bivša verenica Metjua Perija Moli Hurvic nakon vesti da je glumac preminuo prošle subote u Los Anđelesu.
 Govorila je njihovoj vezi, o tome koliko je bio briljantan i kako su izgledali njihovi zajednički trenuci.

Metju Peri i književni agent Moli Hurvic bili su u vezi od 2018. do 2021.

– Volela bih da svet priča o tome koliko je talentovan. I stvarno je bio vrlo talentovan. Iako sam ga volela intenzivnije nego što sam mogla da shvatim, bio je komplikovan i izazvao je bol kakvu nikada nisam osetila. Niko nije dublji uticaj na mene kao odrasle osobe od Metjua Perija. Veoma sam zahvalna na tome, na svemu što sam naučila iz naše veze – napisala je na Instagramu i dodala:

Setila se kako su 2021. na HBO gledali specijal o „Prijateljima“, dok su pratili scene iz serije, on je rekao: „Je*ote, bio sam tako dobar!!!.. Vidiš šta sam tamo napravio?“. Premotavali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora je nešto što nas je povezivalo. Biti sa njim dok je ponovno otkrivao svoju briljantnost, bilo je čarobno. Meti, osećam olakšanje što si u miru. S poštovanjem, Mol-o-Rama (izmišljeni lik).

A post shared by Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Metju Peri od kog su se sinoć oprostili prijatelji i kolege iz „Prijatelja“, pronađe je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, sumnja se da se utopio, istraga je u toku..

Glumac se 2020. verio sa Moli, o kojoj je rekao da je najlepša žena na Zemlji. Raskinuli su 2021. Kako je rekao, nekada stvari jednostavno ne funkionišu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ŽenaBlic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare