Čuvena petorka iz „Prijatelja“ dala saopštenje povodom smrti Metjua Perija: „Mi smo bili porodica…“

Vest da je umro glumac Metju Peri, legendarni Čendler Bing iz serije „Prijatelji“, rastužila je gotovo ceo svet.

Njegove kolege iz serije nisu se oglašavali sve do sada, kada su se zajedno obratili o tragičnom gubitku koji ih je potpuno slomio.

 Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta – naveli su glavni glumci iz „Prijatelja“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

Podsetimo, proslavljeni glumac Metju Peri iznenada je umro u 54. godini, kada se utopio u đakuziju svog doma.

Njegovo beživotno telo pronašao je njegov asistent, koji je pozvao Hitnu pomoć, ali kada su došli na mesto, samo su mogli da konstatuju smrt.

Obdukcija je završena, ali se čekaju rezultati toksikoloških testova, kako bi se saopštio tačan uzrok smrti.

Telo Metjua Perija predato je porodici, kako bi mogli da pripreme sahranu.

Od legendarnog Čendlera opraštaju se mnogi, pa ispod njegovog doma, kao i ispred stana gde se snimala čuvena serija, ljudi ostavljaju oproštajne poruke, cveće i plišane igračke.

Porodica se juče oglasila o tragediji:

– Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je svetu doneo toliko radosti i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi – piše u saopštenju porodice Metjua Perija, prenosi TMZ.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare