Sanja Vučić predstavila svoje „REMEK-DELO“ Pevačica izdala prvi studijski album i oduvala

Pop zvezda Sanja Vučić je održala obećanje i svojim fanovima je predstavila, prvi studijski album pod nazivom „Remek-delo“.

Vlasnica moćnog vokala je publici danas na svom zvaničnom Jutjub kanalu predstavila osam novih pesama.

Godinu dana nakon što je njena prva solo pesma „Omađijan“ postigla veliki uspeh širom regiona, Sanja se ovog puta publici odužila kompletnim albumom na kojem je vredno radila.

Sanja Vučić

Svaka pesma na novom albumu je dobila i svoj spot, a Sanja ne krije da je bio pravi izazov uraditi osam potpuno drugačijih i različitih pesama, kao i vizuelno ih upakovati i predstaviti publici.

Kao i na svojim prethodnim solo projektima, Sanja je i ovog puta odlučila da okupi najbolje, pa su se tako među saradnicima na novom albumu našli: Marko Gluhaković, kao jedan od najbližih saradnika, koji je sa Sanjom od samog početka njene solo karijere. Kao autori na albumu se nalaze i Aleksandar Milić Mili, Saša Lazić, Ljiljana Jorgovanović, Pavle Subotić, Kiki Florea koji potpisuju pesmu „Đene, Đene“ koja je jedan od Sanjinih favorita.

Svoj pečat novim pesmama dala je i sama Sanja, koja je pisala tekstove za novi album.

„Odlučila sam da se ni ovog puta ne opredelim za muzički žanr, kada je album u pitanju, tako se i na ovom albumu nalaze žanrovi koji su dragi mom srcu i koji se uklapaju u ovo komercijalno na šta je publika navikla od mene, i u šta sam sigurna da će doći do njihovog srca.“ Rekla je Sanja o svom prvom albumu i dodala:

„Na albumu sam radila, dva i po meseca, ne volim da odugovlačim rad na bilo kom projektu, jer želim kada je to sve sveže da odmah predstavim publici. Za mesec dana smo snimili čak osam spotova, i ja odlično funkcionišem pod pritiskom i volim da ispunim i završim sve do termina kada sam sebi zacrtala.“

Kako ističe najviše je vezana upravo za naslovnu numeru „Remek-delo“:

„Prva pesma je Remek-delo, koju je Mili uradio, koju je imao u fioci, ja sam se zaljubila u nju, tekst sam napisala za 15 minuta, jako sam se saživela sa pesmom i znala sam da ću tako i nazvati svoj prvi album.Emotivno sam se vezala za ovu pesmu, dosta sam emocije dala ovoj pesmi i pisanju teksta za nju.“

Osim pesama, Sanja je zajedno sa svojim timom dala maksimum kada su u pitanju i spotovi, kao i vizuelni identitet:

„Sve kostime smo šili posebno za spotove, Hana Berdžić na koju sam jako ponosna koja je moj stilista i koja je bila kao i uvek na visini zadatak , takođe veliko hvala dugujem i Aleksandru Dramićaninu koji je imao zadatak da pronađe osam novih indetiteta za mene. Žao mi je što smo zbog spota sa Nućijem morali da prekinemo njegov odmor i otputujemo u Dubai, da snimimo spot, ali je sve na kraju ispalo jako savršeno.“ rekla je Sanja.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare