Dnevni horoskop za ponedeljak 30. oktobar! Lavovima cveta u ljubavi, a Blizancima na polju finansija

Lavovi će se osećati sjajno i samouvereno, a to će ih učiniti još privlačnijim za svakog s kim stupe u kontakt.

OVAN

LJUBAV: Možete upoznati zanimljive osobe, ali to je sve, jer nećete napraviti veliki napredak u ovoj sferi. POSAO: Loš dan za one čiji posao podrazumeva putovanje. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK 

LJUBAV: Niste zainteresovani za to da imate konvencionalnu vezu i najviše će vas privlačiti neobične osobe. POSAO: Imaćete problem da nametnete autoritet. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Razmišljaćete o zajedničkom životu sa osobom koju volite, jer to je nešto što trenutno najviše želite. POSAO: Možete lako da finansijski prosperirate. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK 

LJUBAV: Neće biti mnogo uživanja u vašem ljubavnom životu, ali ako ste već u vezi partner će biti posvećen. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV 

LJUBAV: Osećaćete se sjajno i samouvereno, a to će vas učiniti još privlačnijim za svakog s kim stupite u kontakt. POSAO: Kriza u karijeri i blokada od viših instanci. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete tendenciju da se zaljubljujete u poznate osobe ili one koje su van vaše lige. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samoprezentaciju ili prezentaciju. ZDRAVLJE: Aritmija.

VAGA 

LJUBAV: Nerealna očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim. Bićete ljubomorni bez razloga. POSAO: Vodite računa kako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

ŠKORPION 

LJUBAV: Nalazite se u izuzetno dinamičnom periodu, pa ovih dana može doći do nekih pozitivnih pomaka u ovoj sferi. POSAO: Izbegavajte rizična ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte i upoznati barem dve osobe koje će vas zainteresovati. POSAO: Bavićete se pravnim pitanjima koja će zahtevati vašu pažnju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Današnji dan neće biti naročito povoljan za ljubavni život, jer ćete se osećati emotivno izolovano i blokirano. POSAO: Uspeh u izdavaštvu i u pravnim poslovima. ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim ko je nov ili ćete barem to želeti, čak i ako ste već u vezi. POSAO: Blago pogoršanje prilika u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE 

LJUBAV: Kriziraćete u ljubavnom životu, jer ste skloni depresiji i negativnim mislima. POSAO: Problem sa podređenima i uopšte težak rad ili degradacija u poslu. ZDRAVLJE: Loše.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare