„DANAS JE SVANULO…“ Ćerkica Dada Polumente izašla iz bolnice nakon hitne operacije, pevačeva supruga objavila PRELEPE VESTI

Nakon što je ćerka Dada Polumente, Alina, pre nekoliko dana hitno operisana, danas se oglasila pevačeva supruga Ivona i objavila lepe vesti.

Dadova mezimica, danas je posle operacije i oporavka napustila bolnicu, a sliku nasmejane devojčice objavila je Ivona, supruga Polumente.

Malena Alina nasmejana sa balonom u ruci, pozirala je, a Ivona je napisala:

– Danas je svanulo najlepše jutro na svetu. Naša princeza je kod kuće. Hvala ti, Bože – napisala je Dadova supruga.

Dado Polumenta/
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Dado se oglasio pre nekoliko dana i otkrio zbog kakvog problema je njegova ćerka zvaršila na operacionom stolu.

– Trebalo je da izbacim ceo album, ali Alina je morala na operaciju slepog creva. Sve smo stopirali jer album nosi naziv po njenom imenu i bilo bi glupo da ona ne bude tu na taj dan – rekao je pevač.

Polumenta ističe i to da se veoma potresao zbog zdravstvenog stanja svoje naslednice.

– Iskreno, mnogo sam se potresao. To je prva operacija u našoj kući i nikada nisam imao iskustva sa tim. Išli smo da biram leptir mašnu, a završili smo u Urgentnom. Sve se brzo desilo, u sat vremena, nisam ni imao vremena za brigu, tek kada se sve završilo nastupio je deo šoka – rekao je Dado Polumenta za medije.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare