UŽASNE VESTI! FUDBALER LIVERPULA PROLAZI KROZ PAKAO! Kidnapovani roditelji Luisa Dijaza – majku su pustili, a oca drže kao TAOCA! 

Fudbaler Liverpula Luis Dijaz trenutno prolazi kroz pravu agoniju, nakon što su u Kolumbiji kidnapovani njegovi roditelji.

Užasnu vest preneli su tamošnji mediji ove subote, a sada se pojavila informacija da je majka poznatog fudbalera pronađena, dok njegovog oca i dalje drže kao taoca!

Mediji u Kolumbiji pišu da su Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti naoružanim napadom sa benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu.


– Od trenutka kada je Generalni tužilac nacije saznao za otmicu roditelja kolumbijskog igrača Luisa Dijaza, u sektoru Barankas, u departmanu La Gvarija, specijalizovani tim tužilaca, službenika Tehničkog istražnog tima, CTI, i istražitelja iz policijske jedinice Gaula i vojske, hitno su angažovani kako bi pronašli mesto boravka ovih ljudi, razjasnili činjenice i pronašli odgovorne – navodi se u saopštenju Generalnog tužioca Kolumbije.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare