PREDSEDNIK VUČIĆ: Decembarski izbori važni zbog kontinuiteta, neće biti narednih do 2027. godine

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su predstojeći izbori važni i zbog kontinuitet vlasti jer, kako je kazao, narednih neće biti pre 2027. godine.

On je za televizju Prva ponovio da će izbore raspisati u sredu ili četvrtak, da je glasanje 17. decembra važno za Srbije.

Najavio je i da će vlast izaći sa svim planovima u vezi svetske izložbe „Expo“, koja se održava 2027. godine. Govorio je o ličnim napadima, te kao primer naveo spot koji je emitovan dok je gostovao na televiziji Prva.

Kazao je to što je taj spot, u kome se naziva i lažnim šahistom i neuspešnim huliganom emitovan na početku kampanje, najbolje govori o onima koji stoje iza njega.

Pozvao je bilo koga iz opozcije na partiju šahu, te izrazio uverenje da će ih „sve zajedno, njih petnaestak“ pobediti, te obećeo i da će im dozvoliti „da vraćaju poteze“. „Posle ovakve kampanje koju su počeli, trudiću se da ne odgovaramo na ovakav način“, rekao je on.

Ocenio je da je opozicija već počela sa „brutalnom i prljavom“ kampanjom. Prema njegovim rečima, ne treba se kriti već reći ljudima šta je istina o ekonomiji i ostalom, ali ne na način predstavljen u tom spotu.

„Zamislite šta bi neko od njih rekao da se našao u sličnom spotu i kome se sve ne bi žalio… ja se neću žaliti ni EU, ni bilo kome drugome“, kazao je Vučić.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Beta)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare