PETAR GRAŠO PEVAO U HOTELU U SREMSKOJ MITROVICI Napravio nezaboravno veče, gosti uživali uz njegove hitove i DOBRO SE ZABAVILI

Restoran i hotel Santa nalazi u šarmantnom gradu Sremskoj Mitrovici, odiše savršenim spojem udobnosti, tradicije i gastronomske izvrsnosti. Protekle noći u ovom hotel pevao je Petar Grašo i tom prilikom uveličao ovo veče svojim prisustvom.

Gosti su se proveli nezaboravno, sve vreme su bili na nogama i uživali uz hitove popularnog Graša.

„Od 2009. godine, gostima smo posvećeni u pružanju najfinijih ugostiteljskih iskustava, i uzbuđeni što ćemo zaostavštinu nastaviti sa našim novim i inovativnim receptima. 

U restoranu Santa, naša strast prema hrani je očigledna u svakom jelu koje serviramo. Naši stručni kuvari koriste samo najsvežije sastojke i najnovije kulinarske tehnike za stvaranje specijaliteta besprekornih ukusa za sve. Bilo da ste raspoloženi za ukusan biftek, osvežavajuću salatu ili sočan desert, imamo nešto za svakog.

Ako ste ljubitelj pica, nećete želeti da propustite našu ukusnu picu pečenu na drva u našem restoranu! Jer naš glavni proizvod je pica, koja se pravi od nule i peče do savršenstva u tradicionalnom šporetu na drva.

Naš butik hotel ima 12 udobnih i dobro opremljenih soba, kao i luksuzni apartman koji je savršen za romantično bekstvo ili porodični odmor. Svaki naš smeštaj je osmišljen tako da vaš boravak bude što udobniji i opuštajući, uz sve sadržaje koji su vam potrebni da biste se osećali kao kod kuće“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare