Zvezda pušta u prodaju karte za meč sa Bajernom i najavljuje „retro utakmicu“

Duel je na programu u četvrtak

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 18.30 časova igraju meč 6. kola Evrolige protiv ekipe Bajerna, a karte za taj duel biće puštene u ponedeljak od 12 časova.

Prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na sajtu www.tickets.rs

Cene karata koje će se naći u prodaji su sledeće:

KK Crvena zvezda

Inače, Zvezda je najavila da će utakmica sa Bajernom biti tematska. Tema ove utakmice  je „Retro basket week“ i biće realizovana u saradnji sa adidasom, kome su premium klubovi upravo Crvena zvezda i Bajern.

– Na utakmici sa Bajernom posvetićemo pažnju i legendama Kluba, svetlim i najvećim momentima naše prebogate istorije, i sve to u kombinaciji sa legendarnim modelima adidasa koji su bili neizostavni deo naših košarkaških uspeha kao sportski rekvizit i deo sportske opreme naših košarkaša. Takođe, crveno-beli i adidas su pripremili i nagradne igre i priliku za naše navijače da osvoje vredne nagrade, a po prvi put biće izložene i vredne stvari iz klupske istorije, koje će mnogi navijači biti u prilici po prvi put da vide uživo.

– Dođite, pružite podršku našem timu i našoj Crvenoj zvezdi i vratite se kroz vreme narednog četvrtka u svojevrsnom vremeplovu koji će za vas napraviti Crvena zvezda, adidas i Bajern – stoji u saopštenju kluba.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare