Trener Voždovca nahvalio Partizan: „Imaju dobru energiju, u poslednje prikazali su dominaciju“

„Oni su ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi“

Fudbaleri Voždovca će u nedelju na stadionu Partizana gostovati lideru Superlige Srbije sa početkom od 18:30. Zmajevi su uoči ovog susreta na sjajnoj četvrtoj poziciji sa 17 bodova.

Marko Savić, trener Voždovca, u najavi meča pohvalio je crno-bele istakavši da su oni tim u najboljoj formi u ligi.

– Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su.

– Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih.

Osvrnuo se Savić i na ono što poseduje njegov tim i on smatra da mogu da se suprotstave rivalu.

– Međutim, imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali – izjavio je Savić.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare