LESOR SE PRAVDA NAVIJAČIMA PANATINAIKOSA! Oni ga ŽESTOKO VREĐALI, a on je sada celom svetu objasnio zbog čega se javio Avramoviću!

Panatinaikos je pobedio juče na svom terenu ekipu Baskonije sa 95:81 (24:22, 24:21, 22:23, 25:15), u utakmici petog kola Evrolige.

Panatinaikos je do druge pobede u novoj sezoni Evrolige vodio nekadašnji igrač Partizana Matijas Lesor sa 23 poena i 14 skokova. Isti broj poena ubacio je i Konstatinos Mitoglu, Kajl Gaj je dodao 13, dok je Kostas Slukas meč završio sa 12 poena.

Lesor je tako pokazao da mu nisu smetale uvrede koje je dobio od malog broja navijača Panatinaikosa zato što je sa nekadašnjim saigračima iz Partizana preko video poziva proslavio pobedu u večitom derbiju.

Nakon utakimice, snažni centar je dao izjavu, gde je pokušao objasni ovaj svoj gest.

– Nažalost, video sam na društvenim mrežama, ali ne obraćam pažnju na to. Da rasčistimo, nekada sam već pričao o tome, rekao sam da imam braću u timu, a s njima ću pričati i za 10 godina, javljaću se na telefon. I dalje ću ih zvati, jer su mi braća. Nisu samo prijatelji, nisu to samo „ljudi u timu“, proživeli smo mnogo stvari zajedno, postali smo bliski. Kada braća pobede, ja sam srećan. Večeras sam pokazao da igram za ovaj tim i da sam igrač Panatinaikosa i da ću svaki put dati sve od sebe da pobedim. Ali, ova utakmica (derbi sa Zvezdom) je bila važna za Partizan, bio sam srećan. Bio sam kod kuće, pozvali su me, javio sam se kao što bi se javio svakome. Slavili su s navijačima, lepo je što su i oni pomislili na meče, to samo pokazuje našu vezu i koliko poštovanja i ljubavi imamo jedni prema drugima.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare