ŠAMPION NA TEŠKOM ISPITU: Novi Beograd gostuje u Šapcu

Vaterpolisti Novog Beograda u petom kolu A grupe Superlige Srbije u subotu od 19 časova gostuju u Šapcu.

Biće to derbi meč dve neporažene ekipe, doduše Novobeograđani jedini imaju maksimalni učinak i lideri su na tabeli sa 12 bodova, dok Šapčani imaju bod manje jer su Partizan savladali tek posle boljeg izvođenja peteraca.

Šabac je bez ikakve dileme ekipa za respekt”, počinje priču prvotimac Novobeograda i svojevremeno dugogodišnji reprezentativac Miloš Ćuk i dodaje:

Predstoji nam vrlo teško gostovanje i to sam kroz karijeru imao priliku da osetim na svojoj koži, ali sve će manje više zavisiti od nas. Doživeli smo težak poraz od Sabadelja u Ligi šampiona iz koga smo uvideli da moramo da budemo koncetrisaniji tokom čitavog meča. Desio nam se taj pad i to je poziv na oprez i u ovom duelu protiv Šapca, ali ako mi budemo igrali našu igru ne bi trebalo da bude problema. Uvideli smo te neke loše momente u igri, ispravljamo ih kroz rad na treningu i nadam se da će i ova utakmica protiv Šapca pokazati da te neke stvari idu na bolje”, konstatovao je Ćuk.

On je istakao da Novi Beograd poseduje vrhunski kvalitet i da su shodno tome ambicije ove sezone najveće:

Postepeno gradimo timski duh. Mnogo je novih igrača stiglo ove sezone, a među njima sam i ja. S obzirom na trud i energiju koju ulažemo na treninzima mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko. Potreban nam je određeni vremenski period za uigravnje, ali imamo odličnu atmosferu i verujem da će se sve kockice poklopiti kada to bude bilo najpotrebnije”, zaključio je Ćuk.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare