VANBRAČNI SIN Alberta od Monaka oglasio se prvi put u javnosti i otkrio PORODIČNE TAJNE: Evo šta se desilo kada se sreo sa OČEVOM LJUBAVNICOM NAOMI KEMBEL

Vanbračni sin princa Alberta II od Monaka Aleksander Grimaldi- Kost oglasio se prvi put u javnosti, u intervjuu za decembarski broj magazina Tatler. Objavljeni su detalji tog razgovora. Dvadesetogodišnji unuk Grejs Keli i kneza Renija III govorio je o porodičnim odnosima. Albert je sina dobio sa Nikol Kost, bivšom stjuardesom, koju je upoznao u avionu, ta veza se skrivala od javnosti sve dok se nije rodilo njihovo dete.

Aleksander Grimaldi- Kost studira na Royal Holloway u Londonu. Iako je najstariji sin princa Alberta II od Monaka, nije u liniji za presto jer je rođen u vanbračnoj zajednici. Otac ga je priznao čim se poznati sin rodio, a poslednjih godina je sve bliži vladajućoj porodici Monaka.

Albertov sin rekao je da često provodi vreme sa polusestrom Jasmin Grimaldi (31), čija je majka američka konobarica Tamara Rotolo, kao i sa blizancima Žakom i Gabrijelom, koje je princ dobio u braku sa suprugom Šarlin.

Rekao je i da često sa Jasmin gleda filmove u kojima je glumila njihova slavna baka Grejs Keli kao i da mu je najdraža njena uloga u „Dial M for Murder“.

„Dosta razgovaramo o njoj, zbog stvari koje trenutno radimo, posebno sa Jasmin, jer je na neki način krenula stopama naše bake u Holivudu. Uvek razgovaramo o tome i o tome kako bi ona želela da se nastavi njeno nasleđe“, izjavio je.

Veoma je blizak i sa polubraćom iz bivšeg braka svoje majke. Ispričao je da svi razmenjuju poruke u posebnoj grupi gde raspravljaju koji fudbaler im je omiljen.

„Najmlađi (misli na Žaka i Gabrijela) premladi su da bi imali telefon pa će im trebati nekoliko godina“, dodao je i poručio da je njegova tetka Stefani koja mu je i kuma veoma zabavna, i skromna: „Dosta smo bliski. Proteklih nekoliko godina zajedno smo odlazili na večere i ručkove, kako bismo proslavili moj rođendan sa mojim rođacima. Bila je uz mene kao kuma i teta“.

O Naomi Kembel sa kojom se zabavljao njegov otac

To što je bio u centru pažnju pružilo mu je šansu da se druži sa supermodelima, rekao je. Pričao je i o Naomi Kembel koja se 1994. zabavljala sa njegovim ocem: „Veoma je ljubazna i pristupačna“.

„Bilo je sjajno upoznati je. Bila je jako otvorena i nekako me je zagrlila kao… rođaka. Dala mi je mali savet: samo da budem oprezan sa svima naročito jer se pojavljujem u javnosti“.

Podsećanja radi, Naomi je 2016. bila gošća na svečanosti u Monaku a domaćini tog događaja bili su Albert i Šarlin.

Iako nema službenu funkciju u porodici, Aleksander bi voleo bude globalni ambasador Monaka.

„Budući da sam član ove porodice, postoji prirodni pritisak koji dolazi sa tim. Ali ima li dodatnog pritiska? Ne, ne, stvarno. Mislim da samo moram da radim svoj posao i poštujem svoje nasleđe i svoju porodicu na dostojanstven način. Ali smatram se vrlo uglednim i vrlo ljubaznim, tako da mislim da ću opravdati svoje ime“.

Sprema se da se preseli u Njujorku, upisaće postdiplomske studije ili na NYU ili na Fordham. Trenutno živi u hotelu Four Seasons. U vezi je sa misterioznom ženom iz Monaka, i kaže da im ide jako dobro.

Otac me je priznao, moji roditelji nisu počinili preljubu

Aleksander je ranije u intervjuu za Point de Vue rekao da je njegov otac dobronameran i da sebe smatra srećnikom. Uz očevu podsticaj počeo je da 2022. koristi prezime Grimaldi a zadržao je i prezime svoje majke.

UDARNA VEST.rs (Žena Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare