PREMINULA POPULARNA INFLUENSERKA U 25. GODINI! Pre dva meseca misteriozno nestala, porodica potvrdila TUŽNE VESTI!

Porodica preminule influenserke objavila je na njenom profilu tužnu vest.

Influenserka Džulijana Roša umrla je u 25. godini. Pre dva meseca je misteriozno nestala sa društvenih mreža. Njena porodica objavila je na njenom Instagram profilu tužnu vest. Sahrana je juče obavljena.

„Sa dubokom tugom porodica Džulijane Roše obaveštava vas- njenu publiku i sve one koji su imali lepo mišljenje o njoj, da je ona preminula“ – navodi se u saopštenju porodice ove influenserke.

Mejk-ap influenserka se 25. avgusta poslednji put oglasila na Instagramu gde je prati 186.000 ljudi, njeni fanovi su se pitali šta se dešava sa njom. Na popularnoj društvenoj mreži objavljivala je postove o šminkanju, modi, nezi noktiju i kose. Njena poslednja objava na TikToku ima 1.9 miliona pregleda.

Oglasili su se brojni prijatelji, i neki smatraju da se Džulijana borila sa rakom.  

„U šoku sam. Nažalost, istina je, ljudi. Ja sam Marlonov prijatelj i on je to potvrdio. Džulijana se borila sa leukemijom“ – poručio je Tijago Melo.

Porodica nije govorila o uzroku smrti. Džulijan Roša bila je poreklom iz Rija de Žaneira, zbog tužne vesti poruku u njenu čast objavila je i agencija za marketing Helloo Folks, koja sarađuje sa influenserima, piše Daily mail.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare