UŽIVO SNS OBELEŽAVA 15 GODINA OD OSNIVANJA Vučić: Ponosan sam na to što sam član, ovo je stranka koja je promenila Srbiju


Svečanosti prisustvuju predsednik SNS Miloš Vučević, funkcioneri i članovi stranke, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

12.47 – Obraćanje predsednika Vučića

– Miloš je u izuzetnom govoru zaboravio samo dve sitnice, a i nisu sitnice i meni nije problem da obavljam kao član stranke i sekretarske poslove. Njemu su čestitke uputili i Milorad Dodik, Andrija Mandić, Milan Knežević i mnogi drugi. Ja vam donosim pozdrave Ane Branbić, Tomislava Nikolića, biće sa nama u narednim danima i nedeljama. Ponosan sam na to što sam član SNS i ništa mi više od članstva nije potrebno. Ovo je stranka koja je promenila Srbiju, najnapadanija u istoriji Srbiji, i mi smo se ustezali od lepih reči, valjda nas je bilo sramota da hvalimo rad i stranku. 

12.34 – Obraćanje predsednika SNS Miloša Vučevića

– 15 godina postojanja naše stranke su dovoljan period da se vidi za šta smo sposobni i kakve smo rezultate postizeli. Period da se pokaže da smo svakodnevno radili, mnogo toga smo prošli za toliko godina. Voljom građana preuzeli smo odgovornost za državu. Borili smo se sa raznim izazovima, da posle poplava obnovimo državu, borili smo se protiv pandemije korona virusa, da sačuvamo živote građana, vitalnost privrede.

– Uspeli smo da sačuvamo ono što je bilo najteže sačuvati, a to je mir i stabilnost. Sačuvali smo slobodu i nezavisnost Srbije. Sačuvali smo i povraitli ugled Srbije, to nije bilo lako, a to je rezultat svih vas, svih nas – rekao je Vučević na početku obraćanja.

– Sve nas spaja ljubav prema Srbiji, da se ne stidimo svoje države, da ponosno ističemo svoju zastavu, da pevamo svoju himnu. I kada podvučemo crtu posle ovih 15 godina postojanja SNS, stranke koja je bila neophodna Srbiji i njenoj političkoj sceni, videćemo kilometre auto-puteva, brze pruge, stotine fabrika, nove bolnice, obnovljene škole…

– Drugo poluvreme je pred nama, ono je teže. Moramo dobro da razumemo da, sve što je urađeno prethodnih 15 godina, kao rukom može da bude odneseno ako se na vlast vrate oni koji su uništavali Srbiju, ako dobijemo Srbiju sa zarđalim katancima na vratima, ako dobijemo Srbiju sa kolonama ljudi koji je napuštaju..

– Predsedniče, znam da ćete danas čuti teške vesti, taj teret ne možemo da vam sklonimo, ali niste sami i nećete biti sami. Srbija će se boriti i za pravo i za pravdu, čuvajući mir i živote našeg naroda. Hvala Vam na snažnom liderstvu tokom svih ovih godina, na borbi za Srbiju. Hvala vama, članovi SNS na svemu što ste uradili za otadžbinu Srbiju. Idemo u drugo poluvreme, ne da čuvamo rezultat, nego da još više vodimo. Živela SNS, živela naša otadžbina, živela Srbija – rekao je Vučević u svom obraćanju.

12.25 – Obraćanje Milice Perić

Na skupu se obratila predsednica Udruženja obolelih od cistične fibroze Milica Perić, majka dvoje dece obolela od ove bolesti.

Ona se zahvalila državi na pomoći koju pruža osobama obolelim od retkih bolesti.

– Danas imamo četiri skriniga za svaku novorođenu bebu. Podrška koju imamo krunisana je istorijskim iskorakom kada je formirana posebna jedinica koja se bavi retkim bolestima.

12.20 – Predsednik Vučić dočekan aplauzima

12.18 – Intoniranje himne „Bože pravde“

Na skupu, na poziv lidera stranke Vučevića govoriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nije bilo mesta za sve

Veliki broj građana nije mogao da uđe u halu koja je bila prepuna, te su predsednika Vučića sačekali ispred.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare