Predložen pritvor za sinove Zvezdana Terzića i još jedne osobe: Negirali krivicu

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu predlog za određivanje pritvora protiv sinova generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića i još jedne osobe, osumnjičenih za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede, zbog događaja od 17. oktobra.

„Nakon saslušanja osumnjičenih, Drugo OJT u Beogradu podnelo je Drugom osnovnom sudu predlog za određivanje pritvora protiv sva tri osumnjičena i to – za osumnjičenog N.T, shodno članu 498 st.1 u vezi čl. 211.st.1 tacka 2. i 3 ZKP, za osumnjičenog K.T shodno članu 498 st.1 u vezi čl. 211 st. 1 tačka 2 ZKP, a za osumnjičenog L.K. na osnovu člana 498 st.1 u vezi čl. 211 st. 1 tačka 1. i 2. ZKP“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Sva trojica osumnjičenih dali identičan iskaz, dodaju iz tužilaštva – negirali su izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret, ali nisu želeli dalje da iznose svoju odbranu.

Tužilastvo dodaje da nastavlja dalji rad u predmetu sprovođenjem dokaznih radnji, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podsetimo, oni su privedeni u četvrak zbog događaja od 17. oktobra godine, kada su naneli teške telesne povrede U. K (38).

Kako su preneli mediji, uhapšeni su sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića.

Prema nezvaničnim informacijama portala Nova. rs, U. K. je zadobio teške telesne povrede, odnosno, prelom lobanje.

„Sve se odigralo nedaleko od Autokomande, tačnije kod restorana brze hrane. Povređeni muškarac zbrinut je u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama“, navodi izvor portala Nova.

Inače, Nikša Terzić, prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, radi u Bezbednosno-informativnoj agenciji.

UDARNA VEST.rs (Nova)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare