Povredio se važan igrač, iz Zvezde tvrde: Biće spreman za Lajpcig

Nakon što se Osman Bukari povredio, crveno-beli su saznali nove loše vesti tokom reprezentativne pauze. Na bolove se požalio i In-Bom Hvang, koji će izvesno propustiti meč sa Javorom u Superligi Srbije.

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang vratio se povređen iz Južne Koreje, gde je imao reprezentativne obaveze, objavili su mediji iz te zemlje.

On je otputovao u domovinu kako bi pomogao saigračima u prijateljskim mečevima sa Tunisom i Vijetnamom. Vezista Crvene zvezde igrao je prvu utakmicu do 67. minuta, a onda je osetio bol u butnom mišiću i tražio da izađe napolje.

U drugom meču nije igrao, a u Beograd je stigao već u sredu veče. Crveno-bele brine činjenica da sledi gust raspored, mnogo utakmica, od kojih je prva već sutra veče od 18.30 časova protiv Javora na „Marakani“, a u sredu će srpski šampion gostovati Lajpcigu u meču 3. kola Lige šampiona. 

Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana nadaju se da nije ništa ozbiljno, već je igrač jednostavno umoran. Prema rečima našeg izvora, Korejac bi mogao da bude spreman za evropski izazov.

– Hvang je stigao u sredu veče i nije trenirao u četvrtak. Trening je bio pre podne i nije bilo realno da posle tolikog puta odmah izađe na teren. Igrač nije prošao pripreme, umoran je, nakupila mu se mlečna kiselina u mišićima i zbog toga je osetio bol. Ali nije nikakva ozbiljnija povreda. Biće u protokolu protiv Javora, a možda će i početi meč – objašnjava naš izvor.

Trener Barak Bahar ima dosta širok izbor igrača i nada se da će Javor moći da pobedi, čak iako ne izvede na teren najjaču postavu. Stoga će proceniti koliko je poametno da Hvang igra. Važno mu je da na njega može da računa u Nemačkoj.

– Mnogo je bitno imati spremne igrače za Ligu šampiona. Možda bude procena da Hvang počne protiv Javora, pa izađe sredinom drugog poluvremena. Ili da uđe poslednjih pola sata. Nije tu reč samo o njemu. Isto važi i za Krasoa, Kangu i mnoge druge igrače koji su putovali, igrali utakmice i tokom reprezentativne pauze i koje j stigao umor. Očekujemo i da Bukari bude spreman. Imao je manju povredu, ali i on se oporavlja –zaključio je izvor Informera. 

Hvan je u Zvezdu stigao poslednjeg dana prelaznog roka za rekordni transfer od pet miliona evra. Doveden je da pravi razliku u evropskim mečevima. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare