Partizan na naredna dva gostovanja bez podrške svojih navijača?!

Fudbaleri Partizana su nakon devet odigranih duela u Superligi Srbije na liderskoj poziciji sa četiri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. I pored izostanka podrške najvatrenijih navijača na domaćem terenu tim Igora Duljaja je istu imao na gostovanjima, a rezultati nisu izostajali.

Pa ipak, to neće biti slučaj u sledeća dva susreta van Humske u Superligi, nakon meča sa Spartakom koji se igra u petak. Kazne koje su dobili Novi Pazar i Radnički 1923 direktno će uticati i na crno-bele.

Pazarci su odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije kažnjeni sa dve utakmice bez prisustva publike, dok su Kragujevčani kažnjeni sa jednim susretom bez navijača. Odluke se odnose i na gostujuće pristalice.

Kako crno-beli usled ispomeranog rasporeda gostuju Radničkom 25. oktobra, a Novom Pazaru 5. novembra kazna će zahvatiti i njih. Mada je donekle nejasna situacija u vezi sa Kragujevčanima, koji su kažnjeni za redovno kolo, a duel sa Partizanom je odloženi meč koji je na programu trebalo da bude letos.

Za prvi novembar zakazano je i gostovanje u Kupu Srbije protiv Jedinstva Ub i bar na tom susretu će aktuelni lider u Superligi imati podršku navijača.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare