Osumnjičeni za ubistvo SLAVNOG REPERA TUPAKA pojavio se na sudu sa lancima, advokat ODBIO da ga brani, evo do kada je suđenje o MISTERIOZNOM ZLOČINU odloženo

Osumnjičeni za ubistvo Tupaka pojavio se na sudu Duan „Kif D“ Dejvis pojavio se danas na sudu, ali je suđenje drugi put odloženo jer je advokat odbio da ga zastupa na ovom ročištu.

Duan Dejvis pojavio se u sudnici samo nekoliko sekundi nakon što je njegov advokat rekao da ga nije siguran da li će ga više zastupati. Sudija je morao da odloži suđenje, za dve nedelje. „Kif D“ optužen je prošlog meseca da je povezan sa ubistvom slavnog repera šakura Tupaka kao i da je imao podršku bande. Zločin se desio 1996. godine.

Osumnjičeni je u zatvoru otkako je uhapšen u blizini svoje kuće u Las Vegasu. U sudnicu su ga uveli veznaog lancima.

Dojučerašnji njegov advokat rekao je sudiji da mu trebajku dve nedelje da razmisli da li će nastaviti sa ovim slučajem ili ne.

Ranije ovog meseca, suđenje je bilo odloženo jer je advokat optuženog koji tog dana nije bio u sudnici, tražio odlaganje na dve nedelje.

Šakur Tupak imao je 25 godina kada je ubijen sedmog septembra 1996. godine u svom automobilu u blizini Las Vegasa. Beli kadilak zaustavio se pored njegovih kola i počela je pucnjava. Fatalni susret desio se samo nekoliko sati nakon tučnjave u MGM Grand, u tom sukobu učestvovale su dve bande iz Komptona u Kaliforniji.

Radilo se o bandama Mob Piru Bloods i South Side Compton Crips čiji je član bio Dejvis koji je optužen za organizovanje pucnjave iz odmazde, iako možda nije sam povukao okidač, tvrde nadležni organi.

Dejvis je ranije priznao da je bio u Kadilaku za vreme pucnjave. Policajci su rekli da čak i da Dejvis nije pucao, on jeste bio onaj ko je naredio da se puca u Tupaka. Optužen je i za nabavku oružja kojim je izvršeno ubistvo.

Iz policije su saopštili da je on jedini živi osumnjičeni za ubistvo repera. Dokazi o njegovoj umešanosti u zločin saznali su se 2018. godine.

UDARNA VEST.rs (BlicŽena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare