Dnevni horoskop za petak 20. oktobar! Blizanci imaju pravne probleme, Devicama loše zdravlje, a ovaj znak će uploviti u tajnu vezu!

Saznajte kakve su vam astrološke prognoze danas. Kome su zvezde naklonjene, a ko će jedva čekati da mu se završi današnji dan

OVAN

LJUBAV: Najbolje strane vaše prirode će doći do izražaja, što će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Danas će vaše strasti i emocije biti intenzivnije nego inače, zbog čega ćete biti ranjiviji, a vaš ljubavni život nestabilniji. POSAO: Rešićete administrativne probleme. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI


LJUBAV: Bićete ili sami neiskreni ili ćete sumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Imaćete pravnih problema i problema u partnerskom poslu, a moguće su i greške. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK


LJUBAV: Uglavnom će vas interesovati osobe koje umeju da uživaju u životu. POSAO: Uspešan rad u oblasti turizma i ugostiteljstva. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV


LJUBAV: Bićete skloni kršenju pravila. Moguća tajna afera. POSAO: Opterećeni ste obavezama, ali vaša energija je neiscrpna i neće vam biti teško da sve postignete. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA


LJUBAV: Izvesni su razni problemi koje možete rešiti samo tako što ćete pružiti bezuslovnu ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške pri radu jer ćete biti dekoncentrisani. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA


LJUBAV: Moguće je da ćete maštati o nekome koga nikada lično niste sreli, ko je na bilo koji način nedostupan. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPIJA


LJUBAV: S visine ćete gledati na nečija nežna osećanja, čime ćete pokazati da ih ne zaslužujete. POSAO: Imaćete priliku da iskoristite svoje organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC


LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i bilo kom poslu koji podrazumeva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC


LJUBAV: Harmonija i zadovoljstvo na više nivoa, pre svega emotivnom, ali i fizičkom. POSAO: Zaturićete novac ili važna dokumenta. Vodite računa ako baratate većim sumama. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA


LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom pomoći će vam da rešite probleme u odnosu, kojih trenutno ima dosta. POSAO: Očekujte problem ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Alergija.

RIBE


LJUBAV: Nemojte slušati ogovaranja i naklapanja, nego otvoreno komunicirajte sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Osetljivo. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare