KARIJERU ZAPOČELA KAO DEVOJČURAK PLAVE KOSE! Evo kako je Katarina Živković nekada izgledala, a ovo joj je NESUĐENI POZIV

Katarina Živković, muzičku karijeru započela je veoma mlada tokom takmičenja za „Zvezde Granda“.

Tada je izgledala potpuno drugačije, a koliko se zapravo transformisla svedoči i fotografija iz detinjstva, koja ovih dana kruži mrežama.

Pevačica se još kao jako mlada otisnula u pevačke vode. Sa samo 13 godina već je bila na prvoj audiciji, a pevala je i u bendu sa svojom braćom. Uporedno sa muzikom, Katarina je pohađala medicinsku školu, ali se ovim pozivim nikad nije bavila.

U „Zvezdama Granda“ Katarina je uspela da se plasira u top dvanaest, a veliku pažnju medija na sebe je skernula nakon što je učestvovala i pobedila u rijalitiju „Farma“.

O transformacijama i plastičnim operacijama kojima se podrvgla, Katarina je svojevremeno rekla:

– Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala. O mom licu i koži brine doktorka Kristina Davidović, koja je u svom poslu najbolja. Treba negovati prirodan izgled, biti fizički aktivan i jesti ono što vašem organizmu prija. Doduše, nisam nutricionista i zato ne bih konkretno preporučivala šta se sme, a šta ne jer nismo svi isti – rekla je jednom prilikom pevačica za medije.

Fotografiju možete pogledati OVDE

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare