KADA SE POJAVILA U AMIDŽIJU SVI SE PITALI KO JE ONA Mina je osvojila Ognjenovo srce, sada čekaju dete, a ovako je bilo na početku veze dok su krili ljubav

Voditelj Ognjen Amidžić čeka dete sa svojom izabranicom Minom Naumović, koja je radila za njegovu emisiji „Amidži šou“.

Mina je u emisiji imala svoj segment „Pazi Mina“, a kada je ostala u drugom stanju rešila je da se povuče sa malih ekrana, ipak svom partneru pomaže i iza kamere.

Ona je veoma aktivna na Instagramu pa sa svojim pratiocima neretko deli i njihove zajedničke fotografije. Iako se pre nekoliko meseci saznalo za njihovu romansu, Mina je sada na svom profilu podelila uspomenu od pre godinu dana i otkrila da njihova ljubav traje od prošle godine. 

Naime, ona je podelila uspomenu kada se prvi put pojavila pred kamerama.

– Prošle godine, u ovo vreme, naterali su me da izađem pred kameru – napisala je Naumovićeva. 

Nakon toga, Ognjenova devojka objavila je i njihovu zajedničku fotografiju iz bekstejdža na kojoj je voditelj grli, dok ga ona zaljubljeno gleda. 

– A kada se pogase reflektori… – napisala je ona. 

Mina Naumović

Inače, Mina je tada privukla veliku pažnju kada se pojavila u emisiji i svi su se pitali ko je ona, pa je tako podelila i komplimente koje je dobijala nakon pojavljivanja u „Amidžiju“

– Ko je ova devojka što je počela da vodi ovaj deo kod Amidže od ove sezone, brutalna riba – napisala je korisnica Tvitera, na šta je Mina odgovorila: 

Mina Naumović

– Ženski komplimenti su mi uvek bili draži od muških. 

Podsetimo, Ognjen Amidžić nakon što se saznalo da je u vezi sa koleginicom otkriveno je da su se upoznali preko zajedničkog prijatelja i da je Ognjen ubrzo ponudio Mini posao kod njega.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare