CRNE VESTI ZA PARTIZAN! Povreda pravi OGROMAN PROBLEM, četa Željka Obradovića bez velikog pojačanja u DVA VEČITA DERBIJA?

Košarkaši Partizana imaju veoma težak raspored, te će do kraja oktobra odigrati četiri utakmice – po jednu protiv Olimpijakosa i Mege i čak dve sa Crvenom zvezdom.

Željko Obradović ima velikih problema sa sastavom, te zbog povrede ne može da računa na jedno od najvećih letnjih pojačanja, Mateuša Ponitku. Prema informacijama Mozzart sporta, povreda Ponitke ozbiljnija je nego što se mislilo, te je vrlo verovatno da njega neće biti u timu do kraja oktobra, te da će propustiti oba večita derbija.

Podsetimo, Mateuš Ponitka je neočekivano izostao iz sastava sa meča protiv Barselone, a kasnijim pregledima je utvrđeno da je povreda ramena koju je zadobio protiv Fuenlabrade na prijateljskoj utakmici ipak ozbiljnije prirode.

Propustio je Ponitka finiš priprema i ABA Superkup, bio je u timu na startu sezone, ali je jasno da se nije u potpunosti oporavio, te da će dodatna nega i mirovanje biti preko potrebni.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Mozzart sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare