KOSTA KECMANOVIĆ LEKARIMA OTKRIO ŠTA SANJA: Dečak-ubica ispričao SVE, doktori se ŠOKIRALI!

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“  kada je usmrtio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, nalazi se na veštačenju u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, a kako saznaje portal Republika.rs, on je lekarima ispričao sve o svojim snovima.

Naime, kako saznajemo, Kosta gotovo svaku noć sanja kako drži telefon u rukama.

– Dečak je opterećen tehnologijom i najveći mu je problem što mu sada kada je zatvoren nije dostupan telefon i kompjuter. Toliko je opterećen društvenim mrežama i igranjem igrica da bukvalno sanja kako drži telefon – kaže izvor iz klinike u kojoj se Kosta leči.

Dečak-ubica je čak rekao lekarima da ništa drugo ne sanja osim telefona, saznaje portal Republika.rs.

Kako smo i ranije pisali, dečak ne pita ni za svoju porodicu, ali je više puta pitao da dobije pristup kompjuteru. I ranije je divljao kada bi mu rekli da ne mogu da mu obezbede komjuter i telefon. Više puta je tražio da „bar“ igra igrice.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 upo u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i sa vrata usmrtio čuvara Dragana Vlahovića i tri učenice u holu ustanove.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao na svoje drugove i nastavnicu. Tada je ubio šestoro dece, a petoro i nastavnicu Tatjanu Stevanović ranio.

Nakon masakr Kosta Kecmanović je izašao u dvorište škole i pozvao policiju da se prijavi. Da je planirao svoj zločin bilo je odmah jasno nakon što je odložio oružje i izvadio šaržere iz istog kako ga policija ne bi likvidirala.

Kasnije je pretresom njegovih stvari nađen spisak učenika koje je planirao da likvidira i nacr škole.

Pretragom njegovog kompjutera saznalo se da je istraživao da li može biti kažnjen, ali se interesovao za masakre u školama u svetu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare