SVI BRUJE O PET ARENA U ZAGREBU, A SADA ISPLIVAO STARI SNIMAK: Prija otpevala i razvalila najlepšu hrvatsku baladu (VIDEO)

Muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je pet Arena u Zagrebu, od kojih je četiri već rasprodala, a još malo karata je ostalo za petu.

U Hrvatskoj se digla velika prašina oko toga, pa su njihovi mediji prepuni naslova o Aleksandri, a u kategorijama najčitanije uvek je barem jedna vest o njoj i to pri vrhu liste.

Zbog toga često pišu o njenoj biografiji, detaljima braka sa Filipom, odnosu sa Lepom Brenom, a počeo je da se deli i snimak na kom Prijovićeva izvodi pesmu hrvatskog benda Parni valjak, „Dođi“ u emisiji „Ami g šou“, dok je voditelj Ognjen Amidžić prati na gitari.

Snimak je imao oko 850 hiljada pregleda, a otkako o njemu pišu, počeo je vrtoglavo da raste. Aleksandra je brutalno otpevala svaki ton ove pesme, pa su usledili i brojni komentari poput:

„Stvarno šteta što nema više svojih pesama u ovom žanru. Takav talent, takva lepota, kompletni paket“, „Anđeoski glas“, „Ovo je pravi dokaz koliko je talentovana“, „Ježila sam se sve vreme“, samo su neki od njih.

Podsetimo, Aleksandra Prijović će u zagrebačkoj Areni nastupiti 1., 2., 3., 4. i 6. decembra, za koje je, do sada, karte kupilo oko 70.000 ljudi. Kada rasproda i petu Arenu, brojka će porasti na 90.000, što je apsolutni rekord za Arenu Zagreb.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare