„PREMINUO JE, SVE SE DESILO U 3 DANA“ Dragana Mirković posle ove tragedije mislila je da nikad neće više pevati! OSTAO JE OŽILJAK

Dragana Mirković, koja sprema spektakularni šou programu „Rame uz rame sa Draganom“ na Kurir televiziji, svojevremeno se oprobala i kao glumica.

Bilo je to 1994. godine kada je snimila film „Slatko od snova”, priču o devojci Deni koja radi u „Mekdonaldsu”, a dok sanja o muzičkoj karijeri, posećuje je duh Elvisa Prislija.

Dragana se u jednoj emisiji prisetila svog izleta u filmske vode i nenadmašne ekipe koja joj je pravila društvo.

– Imala sam privilegiju da ‘glumim’ sa izvanrednim ljudima. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića, zatim Manda, pa Branka Katić, pa Zoran Cvijanović, on je isto bio sjajan, pa Nebojša Bakočević, Gorica Popović koja se pojavila u jednoj sceni, preslatka – rekla je Dragana, pa dodala:

– S jedne strane, imam fantastične uspomene jer je stvarno bila radost i privilegija raditi u takvom društvu. I danas kada se čujem s Brankom, meni je to ista ona Branka s kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila – istakla je folk diva.

No, „Slatko od snova” ostavilo je veliki ožiljak na njenoj duši. Tokom rada na ovom ostvarenju dogodila se tragedija od koje se nije oporavila.

– I danas imam gorak ukus u ustima kad se setim filma, i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da radim film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana – rekla je ona, pa nastavila:

– Umro je bukvalno na sredini snimanja. Bila sam neupotrebljiva… Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog do tada nisam izgubila, ni iz uže, ni iz šire porodice. Kao da sam izgubila nekog svog – rekla je Dragana.

Prijatelj i saradnik o kojem je reč bio je čuveni estradni menadžer Raka Đokić, zaslužan i za karijeru Lepe Brene. Preminuo je posle teške operacije i nije stigao da vidi Draganino ostvarenje.

– Mislila sam da više neću ni pevati, bila sam pretužna – pričala je dalje pevačica, pa dodala:

– A onda mi je u jednom momentu Manda rekao: „Ali Dragana, zar ne misliš da mu duguješ da završimo film?”… I završili smo – ispričala je Dragana za magazin „Hello!“.

Ovog vikenda počinje najveći muzičko-plesni talent šou!

Novi zabavni format Kurir televizije „Rame uz Rame sa Draganom“ emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu – milion dinara. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju i otvore put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/hello)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare