SAZNAJEMO: Hoće li brutalno NBA pojačanje DOĆI u Partizan? Ovo je PRAVA ISTINA o transferu koji zanima sve navijače crno-belih!

KK Partizan odradio je više nego kvalitetan prelazni rok, ali crno-beli nisu zatvorili čitavu priču kada je transfer pijaca u pitanju.

Željko Obradović želi da pojača svoju četu još malo, a Sportal je preneo informaciju da je transfer Terensa Rosa u Partizan blizu realizacije. Ipak, prema našim saznanjima, od ovog posla neće biti ništa!

Iz izvora bliskih klubu dobili smo informacije kako Terens Ros nije na korak od Partizana.

Dakle, navijači crno-belih, sva je prilika, neće moći da uživaju u partijama osmog pika sa drafta 2012. godine koji je tokom karijere nastupao za Toronto, Orlando i Finiks.

Podsetimo, spekulacije o dolasku Amerikanca u Partizan krenule su kada je Ros, kom je supruga Srpkinja, izjavio kako je imao ponudu jednog kluba iz naše zemlje.

– Ponudili su mi ugovor iz Srbije, a ja sam bio u fazonu, ko zna… – rekao je Terens Ros strimujući NBA 2K23 na Tviču.

Ipak, snovi grobara o njegovom dolasku u Beograd, bar trenutno biće srušeni. A vreme će pokazati da li će u budućnost i zaista biti neke ponude crno-belih za njega.

Podsetimo, Terens Ros u centar pažnje NBA javnosti stigao je 2013. godine kada je pobedio u takmičenju u zakucavanjima na ol-star vikendu.


UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare