UŽIVO! BORAC – ZVEZDA! Crveno-beli u Čačku vidaju rane iz Litvanije pred duplo kolo Evrolige!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Borcu u Čačku u utakmici 3. kola ABA lige.

Zvezda stiže u Čačak posle bolnog poraza u Litvaniji u finišu meča, a trener crveno-belih Duško Ivanović sa respektom je govorioo Borcu.

Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bi došli do bodova„, oprezan je Ivanović.

Sa druge strane trener Borca Dejan Mijatovićsvestan je ko im dolazi u goste.

Želim da moj tim ostane gladan dokazivanja. Momci su željni da se takmiče, a ko im je bolji i atraktivniji rival od Crvene zvezde. Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone. Prilično se odvajaju od cele lige. Tim je savršeno selektiran, ima 16 sjajnih igrača u rotaciji. A tu je i Duško Ivanović, koji je sjajno sklopio kockice. Sve u svemu, Crvena zvezda impresionira sastavom„, rekao je Mijatović i dodao:

Želimo da odigramo dobru utakmicu. Posle dve pobede puni smo samopouzdanja. Znamo šta moramo da učinimo. Kad se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim„, objasnio je trener Čačana.

Utakmica počinje u 18 časova.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare