UBIO SUPRUGU DAN PRE BRATOVE SAHRANE: Bizarni detalji ubistva kod Paraćina: Komšije otkrile jezive detalje

Knjigovođa u penziji Miladin L. (73) iz Paraćina zverski je ubio svoju suprugu Kaju L. (70) u porodičnom domu navodno nakon kraće svađe.

Kako Kurir saznaje, teško ubistvo dogodilo se u noći između petka i subote u porodičnom domu u paraćinskom naselju Gloždak.

– Šokirani smo zločinom koji se dogodio! Takav skladan par nikada niste videli, koliko su se samo poštovali i voleli, da se mi i dlaje nadamo da je neka greška – kažu komšije ovog bračnog para koji je živeo sam i dodaju:

– Čuli smo da ih je jutros našao sin jedinac kada je došao da ih obiđe pošto je to često radio sa svojom porodicom. Često su dolazili i donosili im stvari iz prodavnice kako se oni ne bi mučili.

Kako dalje navode komšije za Kurir, zločin se dogodio navodno nakon svađe.

– Nešto su se izgleda baš strašno posvađali čim je on uopšte i digao ruku na nju, a kamoli da je tako zverski ubije. Nožem je izbo po telu i valjda joj prerezao grkljan – kažu naši sagovornici i dodaju:

– Jutros se ceo kraj krstio kad su videli Hitnu pomoć i policiju mislili su da je nekome od njih pozlilo. Međutim, nažalost dogodio se još gori scenario kad smo videli forenziku. Neježili smo se kad smo videli kako je iznose u crnoj kesi. Samo smo se prekstili i neka počiva u miru ta divna žena, a on je od sebe onako duhovitog i obožavanog čoveka napravio monstruma da ga sad svi pljuju i kunu zbog toga što je tako ubio.

Prema njihovim rečima, nesrećna žena radila je kao trgovac prvo u Paraćinu, a zatim i u obližnjim mestima.

– Miladin je pre nekih pet ili šest godina otišao u penziju, i od tada je često bio viđen po kraju. Imao je više slobodnog vremena – kažu komšije i dodaju da je ova porodica doživela još jednu tragediju.

– Za danas je bila zakazana sahrana Miladinovog brata koji je preminuo od bolesti! Svi su zanemeli kada su čuli šta je on uradio, a sada nesrećna porodica sprema još kjednu sahranu nema od bola.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs – B. T.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare