OBRADOVIĆEVA BUKVICA NA POLUVREMENU ZA TOTALNO DRUGAČIJI PARTIZAN: Cibona razbijala crno-bele u Areni, a onda je Žoc PODVIKNUO!

Katastofalno prvo i dobro drugo poluvreme. Planirao je Željko Obradović da odmori nosioce igre na meču 3. kola Aba lige Partizan – Cibona, ali ništa od toga… Na kraju rezultat malo i zavarava, ako se vidi šta se sve dešavalo na parketu: Partizan – Cibona 96:67.

Igrači kojima je dao šansu u prvih 13-14 minuta igrali su očajno, pa su gosti vodili sa čak 15 poena razlike! To je bio signal da na teren moraju Panter, Ledej i Naneli.

To nije odmah donelo rezultat jer su Zagrepčani vodili do 24. minuta, a onda je usledio potpuni preokret.

Balša Koprivica bio je ključni čovek na tom putu crno-belih. Sjajni centar imao je neverovatnih šest zakucavanja i malo je probudio uspavane saigrače. Naneli i Ledej su takođe bili na svom nivou, pa je slomljen otpor izuzetno borbenog tima iz Zagreba.

Ovaj meč bio je uvod u duplo kolo Evrolige, pa u tome bi trebalo naći razlog nešto slabijeg Partizana u prvom poluvremenu. Takođe, ne bi trebalo zaboraviti veliku potrošnju na meču protiv Asvela.

Obradović je besneo nekoliko puta na igrače, a možemo samo da zamislimo šta im je sve rekao na pauzi između dva poluvremena. Neki igrači moraju mnogo bolje, ako žele da imaju bitnu ulogu u nastavku sezone.

Naneli je ubacio 17 poena, Koprivca ga je pratio sa 15.

Dodaćemo, Frenk Kaminski dobio je poštedu na ovom meču pa nije bio u 12 igrača.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare