IVANOVIĆ PRED BORAC: Angažovano, uz dobru odbranu!

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će njegova ekipa nedeljni meč protiv Borca u ABA ligi morati da odigra angažovano, uz dobru odbranu, ako želi da upiše pobedu.

Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja„, rekao je Ivanović, prenosi klub.

Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bismo došli do bodova„, dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su izgubili u Kaunasu od Žalgirisa u Evroligi, a već sutra od 18.00 ih očekuje gostovanje čačanskom Borcu u okviru trećeg kola ABA lige.

Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka„, rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu„, dodao je on.

Obe ekipe su novu sezonu u regionalnom takmičenju počele sa dve pobede – Zvezda trijumfima nad Igokeom i Cedevita Olimpijom, a Borac pobedama nad Cibonom i Megom.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare