UHAPŠEN SIN BIVŠEG VOĐE VOŽDOVAČKOG KLANA: Osumnjičen da je pre 10 dana u Beogradu napao porodicu sa BEBOM!

Sumnja se da je ova banda u sred bela dana napala glumicu, njenog muža i dvogodišnje dete.

Među uhapšenim huliganima koji su pre 10 dana u Beogradu napali glumicu Katarinu Stojanović (43) i njenog supruga dok su vodili svoje dvogodišnje dete na terapiju je i sin Miodraga Baškalovića Mije, saznaje „Blic“.

Miodrag Baškalović je bivši vođa voždovačkog klana. Tokom snimanja filma „Vidimo se u čitulji“ ranjen je teško u  pucnjavi kada je ubijen njegov prijatelj Bojan Banović.

Na vrhuncu „slave“ bio je poznat po nadimku „Mija Piroman“.

Kako smo ranije pisali, policija je identifikovala i uhapsila huligane osumnjičene za napad koji dogodio 2. oktobra na Voždovcu, a glumica Katarina Stojanović je u razgovoru za „Blic“ objasnila zbog čega je došlo do jezivog nasilja.

– Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: „Druže vodim dete kod lekara. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: „Gospodine vodim dete kod lekara“. Izašla sam da izazovem empatiju – rekla je tada za „Blic“ Katarina.

„Lokalni mangupi sa Voždovca“

Katarinin najveći strah je bio da napadači ne povrede njeno dete, koje je nedavno napunilo dve godine.

– To su momci od oko 20 godina. Nismo ih psovali, niti smo bili neprijatni, ja sam izašla da izazovem empatiju– rekla je Katarina, koja ne može da poveruje da je napadnuta usred bela dana, iz nepoznatog razloga.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare