BRUKA! DECI U ETNO SELU PLJESKAVICU NAPLATILI 1.500 DINARA! Otac dečaka tvrdi: Zamenili su cene i naplaćivali im DUPLO SKUPLJE!

Roditelji često moraju da izvdvoje pravo malo bogatstvo kako bi svoje mališane poslali na rekreativnu nastavu ili ekskurziju! Deca tokom obilaska nekih mesta nemaju obezbeđen ručak, te su prinuđeni i to da plate!

Jedan otac požalio se na jedno etno selo, koje je kako on tvrdi, promenilo cene nakon što su došla deca.

– Dečija ekskurzija, svratili u etno selo. Tu ručak koji deca sama plaćaju, nije uračunat u aražman.Ovi ladno zamenili cenovnike sa 2-3 puta skupljim. Odrali decu. A deca šta će, moraju da jedu Ima li mere, granice ljudskoj pohlepi? Kad mi sin rekao cenu pala mi vilica – naveo je on na Tviteru.

Dodao je da je cena pljeskavice bila čak 1.500 dinara.

Mnogi su se pitali da li je siguran da su zamenili cene, s obzirom da su u tom etno selu inače cene paprene.

– Rekli mu neki odande koji su tada bili u restoranu, a i cene su bile više nego u najskupljim restoranima u Beogradu. Siguran sam da sa tim cenama ne bi opstali da žive od slučajnih putnika – dodao je ovaj otac.

Pojedini su se pitali i da li su deca uzela fiskalni račun.

– Za takve slučajeve služi fiskalni račun. Da li je sin doneo papirić? Ako nije – onda ništa. Postoji jedna nova mogućnost sta se dogodilo – navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica dodala je da cene verovatno nisu zamenjene, da je pre mesec dana bila tamo na ručki i da su cene skuplje nego u Beču.

– Ne mora da znači da su zamenili cenovnike, bio pre pet godina, cene su i tada bile nenormalne. Nastavnici ili vodiči su trebali da potraže mesto sa pristupačnijim cenama – napisao je jedan korisnik ove mreže.

– Da se skupe roditelji, odu u restoran, pojedu, popiju ustanu i odu.. Pa nek kažu nešto ako smeju – glasi jedan od komenatara.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare