Oglasio se Đoković i otkrio najveću želju za kraj sezone: Evo šta je rekao o borbi sa Alkarazom

Novak Đoković je završio sa teniskim trenizima u Beogradu i nastavlja sa pripremama za turnire u Parizu, Torinu i Dejvis kupu u Malagi.

Vodiće veliku bitku srpski teniser sa Karlosom Alkarazom do kraja godine za prvo mesto na ATP listi, ali bi mu trofej sa reprezentacijom značio mnogo.

„U toku su pripreme za završni deo sezone, preostalo mi je tri turnira na kojima ću učestvovati. Radujem se izazovima, i dalje sam u trci da završim kao broj jedan, sa Alkarazom u toj borbi, ima još nekoliko nedelja, taman toliko da dovedem svoju igru do željenog nivoa. Verovatno će ta pauza od pet nedelja malo uticati na početak, nadam se da ću uspeti da to prebrodim što pre i da uđem u taj željeni nivo i kvalitet takmičarskog tenisa vrlo brzo. Očekivanja su velika, imao sam mnogo uspeha u Bersiju i ništa manje neočekujem i ove godine. Najveća želja mi je da osvojimo Dejvis kup, nadam se da ćemo biti zdravi i u formi i nadam se da mogu da završim godinu kao broj jedan i da osvojim barem još jednu titulu“, rekao je Đoković.

Masters u Parizu će se održati od 30. oktobra do 5. novembra, Završni masters u Torinu od 12. do 19. novembra i za kraj Dejvis kup u Malagi, 23. novembra – četvrtfinale protiv Velike Britanije.

UDARNA VEST.rs (nova)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare