OBRADOVIĆ JE LEGENDA S RAZLOGOM! Partizanovo NBA pojačanje biranim rečima o Žocu: Uvek želite da igrate za takvog trenera 

Košarkaš Partizana, Pi Džej Dožuer, veruje da crno-beli mogu da poprave utisak i posle poraza u prvom kolu Evrolige u drugom zabeleže pobedu.

Partizan je na otvaranju evropskog takmičenja poražen na gostovanju Makabiju, a u četvrtak od 20 časova, opet kao gost, igraće sa Asvelom.

– Uzeli smo snimak sa naše poslednje evroligaške utakmice i mnogo smo ga analizirali. Želeli smo da vidimo gde su nam bile slabosti u prethodnom duelu i želeli smo to da ‘zategnemo’. Mislim da smo veoma dobro pripremilli utakmicu koja sledi. Spremni smo i radujemo se – rekao je Doužer za „Sport klub“.

Istakao je da je u odličnim odnosima sa trenerom Željkom Obradovićem.

– Sjajno! Uvek želite da igrate za trenera koji ima visoka očekivanja od vas i mnogo zahteva. Mislim da ponekad popustljivi treneri mogu da previde neke stvari i uzmu to zdravo za gotovo. Imamo tim koji ceni način rada koji neguje naš trener. On je legenda sa razlogom i dragmo mi je što imamo priliku da igramo za njega.

Amerikanac prvi put igra u nekom evropskom klubu.

– Samo se trudim da se prilagodim svakog dana i da napredujem. Znate, imam sjajne saigrače i sjajne trenere koji mi omogućavaju da to uradim i pomažu mi – zaključio je Doužer.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare