OVO JE DOKAZ DA FITNES BLIZNAKINJE LAŽU! Tvrde da psa nisu udomile, a jedna slika ih je potpuno RASKRINKALA: Evo šta je istina!

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnev javnosti kada su objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil.

One su gostovale u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, a tom prilikom su rekle da psa nikada nisu udomile, veću je on samo privremeno bio kod njih.

– To je bilo slučajno. Nismo ga namenski udomile. Drugarica nas je u pola noći pozvala i rekla da je našla psa, štene od četiri otprilike meseca, prema proceni veterinara, i rekla da ne može ona nikako da ga uzme u centru Beograda jer ima psa koji je već agresivan prema drugim psima. Od početka smo planirale da ga negde zbrinemo. Prvi video koji smo objavile bio je da ga dajemo na udomljavanje i niko se nije odazvao i od tada smo rekle on je sad kod nas, videćemo kako i šta ćemo s njim. Prvi video o Bekiju zamolile smo smo pratioce da podele da nađemo psu dom i nismo mu našle dom – rekle su fitnes bliznakinje tada, što se nikako ne poklapa sa onim što su napisale na svom Instagramu u trenutku kada je pas stigao u njihov dom.

Fitnes bliznakinje
FOTO: PRINTSCREEN

– Obećavamo ti divan život. Ovu njuškicu ćemo sada uvek gledati, jer smo ga udomile. Mi smo presrećne što je i on sada u našim životima kao i mi u njegovom. Od sada se družite sa Bekijem – svojevremeno je stajalo u objavi na njihovom Instagram profilu.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare