Hrvatski menadžer o Prijinom uspehu: Tvrdio da će biti velika zvezda, dok srpski kompozitor nije verovao

„Rekao sam mu kasnije u autu: „Ljuba Perućica nikad neće biti zvezda. Ali ova mala hoće!“, ispričao je svojevremeno Edvin

Aleksandra Prijović već danima je jedna od najkomentarisanijih osoba iz regiona, nakon što je u Zgarebu u rekordnom roku rasprodala čak četiri arene, a o njoj je sada progovorio i hrvatski menadžer.

Naime, estradni menadžer Edvin Softić iz Hrvatske istakao je da je on odmah znao da će Prija biti velika zvezda, dok je njegov prijatelj i naš proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji joj je napisao najveće hitove, tvrdio suprotno, ali se zbog toga pokajao.

– Poznati srpski autor, moj prijatelj Dragan Brajović Braja rekao mi je da sam veštac. Aleksandra Prijović tada je bila devojka, negde je nastupala sa Ljubom Perućicom, a Braja i ja smo bili na ručku i slušali. Rekao sam mu kasnije u autu: „Ljuba Perućica nikad neće biti zvezda. Ali ova mala hoće!“ – ispričao je Edvin Softić.

Softić je Aleksandru prvi put video pre desetak godina. Njegov prijatelj Brajović čudio se i govorio Edvinu kako ona ni po čemu ne može biti zvezda, međutim on je bio ubeđen u tome da će se Prijovićka proslaviti. Raspravu u autu, kao i sam događaj, potvrdio je i Brajović u jednoj TV emisiji.

– Tu sam se zeznuo u startu. Promašio sam, jako. Aleksandra je u to vreme bila kao u offu, gurala je Ljubu u prvi plan i mislio sam da će on biti zvezda.Nemam problem da kažem da sam se osramotio. Softić je bio sa mnom i rekao da grešim. Odmah je to video. Baš sramota – rekao je Brajović, dok je u Aleksandri, Softić odmah prepoznao onaj ‘faktor X’, ističući da svi mladi pevači dobro pevaju, lepo izgledaju, ali malo ih ima „ono nešto“. Već tad je to video u Aleksandri.

– Sjajno peva, mirna je, povučena, sramežljiva žena. Svima govori ‘vi’. Godinu dana trebalo mi je da je naučim da mi kaže ‘ti’. Nedavno smo bili u Beogradu, pričali i sad smo konačno na ‘ti’. Jako teško joj je to išlo. Dobro odgojena mlada žena koja je svojim trudom, glasom, stvorila apsolutno sve – govori je Softić, prenosi „24.sata.hr“.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare