Ivanović oprezan pred Cedevitu: „Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom“

Crveno-beli su u prvom kolu ubedljivo savladali Igokeu sa 81:63

Košarkaši Zvezde su na fantastičan način otvorili aktuelnu sezonu. U prvom kolu ABA lige ubedljivo su savladali Igokeu sa 81:63, da bi u prvo kolu Evrolige deklasirali Asvel sa 94:73.

Sada četu Duška Ivanovića očekuje duel sa Cedevitom koji je na programu u subotu od 19.45. Ipak, iskusni strateg je oprezan pred duel sa „Vitaminima“.

– Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi – započeo je iskusni stručnjak.

Na utakmici sa Asvelom viđena je fenomenalna atmosfera, a Ivanović i sada poziva navijače.

– Potrebna nam puna koncentracija u ovom meču, visok intenzitet koji tražim od momaka i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku, što uvek kažem, sve mnogo, mnogo lakše – završio je trener Crvene zvezde.

Sa druge strane, košarkaš Zvezde Stefan Lazarević istakao je da je ekipa u dobrom ritmu, te da će ovo biti prva utakmica u Areni kada je u pitanju ABA liga.

– Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je ABA liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi – rekao je Lazarević.

Podsećanja radi, Cedevita je u provom kolu ABA lige trijumfovala protiv Mege rezultatom 89:87.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare