Evo kako izgleda tabela Evrolige posle prvog kola

Kompletirano je prvo kolo Evrolige, gde smo videli neke neverovatne mečeve i spektakularne atmosfere u halama širom Evrope.

Otvaranje nove sezone upriličeno je u Beogradu, gde je u krcatoj Areni pred 18.360 navijača Crvena zvezda savladala Asvel sa 93:73 i prikazala da je ne smatraju mnogi bez razloga jednim od kandidata za Fajnal for Evrolige.

Crno-beli, sa druge strane, nisu imali najbolji početak, pošto su u drugom meču nove sezone poraženi od Makabija u Tel Avivu sa 96:81.

Videli smo i neke tesne završnice i utakmice sa dva produžetka u Istanbulu između Fenerbahčea i Armanija, kao i u atinskom derbiju između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Ako je suditi po prvom kolu, biće ovo još uzbudljivija sezona nego što je bila prošla, jer su se mnogi timovi pojačali, stigla su mnoga kvalitetna imena, čak i neke NBA zvezde, pa nema sumnje da nas čeka pravi spektakl sve do kraja maja, kada će se u Berlinu održati Fajnal for.

Interesantno je da je Zvezda imala najubedljiviju pobedu u prvom kolu, te trenutno zauzima prvo mesto na tabeli.

Partizan je doživeo treći najubedljiviji poraz u prvom kolu, pa je trenutno na 16. mestu.

Ali, bar na nedelju dana, navijači Zvezde sa ponosom mogu da gledaju tabelu Evrolige, na kojoj godinama nisu imali prilike često da se preterano hvale.

Partizan u narednom kolu gostuje Asvelu 12. oktobra od 20.00, a Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati Žalgirisu 13. oktobra od 19 časova u Žalgirio areni.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare