Da li znate koji horoskopski znak vam je suđen za najboljeg prijatelja? Proverite sa kime se najbolje slažete

Kada razmišljamo o kompatibilnosti u Zodijaku, obično mislimo na romantične veze. Ipak, kada te veze propadnu, prijatelji su ti koji ostaju pored nas da nam budu podrška i uteha.

Možda je zato vreme da se fokusiramo na kompatibilnost horoskopskog prijateljstva i pokažemo malo ljubavi našim pravim srodnim dušama koje pokupe komadiće kada nam drugi slome srca.

Pronalaženje kompatibilnog prijatelja koristeći uvide iz astrologiju, kako navodi „Your Tango“, jednako je važno kao i pronalaženje romantičnog partnera. Prijateljstva obogaćuju naše živote na način na koji čak ni prava ljubav ne može.

Ovan

Energičnom Ovnu su potrebni prijatelji koji mogu da pariraju njegovoj bujnosti i uzbuđenju. Oni su uvek u pokretu i nisu oni koji sede i pričaju o svojim osećanjima – barem ne dok ih ne upoznate.

Znaci Zodijaka koji čine najbolje prijatelje sa Ovnom su vatreni znaci Lav i Strelac, koji zaista mogu da se snađu sa vatrenim ludorijama Ovna. Ovan i Lav posebno će se povezati zbog svoje ljubavi prema socijalizaciji. Oba znaka uživaju u predstavama koje priređuju za ostatak grupe, sve dok su oboje podjednako u centru pažnje.

Bik

Bikovi mogu da budu prilično tvrdoglavi. To znači da može da im bude teško da se izlože i steknu nove prijatelje, a jednom kada to urade, imaju tendenciju da se drže za njih i deluju posesivno.

Znaci Zodijaka koji čine najbolje prijatelje sa Bikom su zemljani znaci Jarac i Devica, mada Bikovi mogu i mnogo da dobiju iz prijateljstva sa Rakom i Ribama. Ovi znaci vole prijateljstva jedan na jedan i cene postojanost. Rakovi, posebno, dele slične ideale kao Bik i vole da se drže čvrsto, jednako kao i Bik.

Blizanci

Kao najprilagodljiviji znak u Zodijaku, pronalaženje prijateljstva nije nešto što Blizancima predstavlja problem. S druge strane, predugo zadržavanje prijatelja je za Blizance naporno jer vole da isprobaju nove stvari, ali povremeno zaborave na svoje dugogodišnje najbolje prijatelje.

Blizanci su veoma zabavni i svi oko njih vole njihovu sposobnost da se neprimetno utkaju u različite društvene krugove. Znak koji je najbolji prijatelji sa Blizancima obično je Ovan. Njihova beskrajna radoznalost znači da se stalno zabavljaju zajedno… i prave probleme! I Blizanci i Vaga mogu da budu dinamičan duo, odmah „kliknu“ i dele sličan pogled na svet.

Rak

Osetljivi Rakovi imaju spoljnu školjku čvrstu kao kamen i teško se otvaraju kako ne bi otkrili svoju meku unutrašnjost. To znači da im treba mnogo podrške i ohrabrenja od prijatelja. Oni zapravo najbolje uspevaju kada su okruženi ljudima koji ih slušaju otvorenog uma i srca.

Znaci koji su najbolji prijatelji sa Rakom su obično vodeni znaci, jer imaju tendenciju da plivaju zajedno. Tako da nemojte biti iznenađeni kada vidite grupu prijatelja Raka, Škorpije i Riba kako sede zajedno. Rak i Ribe dele sličan nivo osetljivosti i nikada ne osuđuju jedni druge zbog svojih osećanja. No, i Biktakođe ima nivo posvećenosti, poverenja i sigurnosti prema kojem Rak gravitira.

Lav

Vatreni Lavovi u svojim životima spaljuju mnoga prijateljstva. Imaju mnogo posla i vole da budu u centru pažnje i njih prijatelji pozovu onda kada im je potrebna zabava, jer će uvek da naprave šou.

Znaci koji čine najbolje prijatelje sa Lavom su vatrena ekipa – Strelac, Ovan i drugi Lavovi. Ali kada su u pitanju mirne noći, Vodolije su im prilično bliske. Iako su potpune suprotnosti na točku zodijaka, Vodolijapruža vrstu svežeg uvida koji je Lavu potreban da bi podstakao svoju energiju.

Devica

Ova pažljiva, pedantna stvorenja mogu da budu oprezna i pomalo osuđujuća kada je u pitanju sticanje novih prijatelja. Ali to je samo zato što Device znaju da je za dobra prijateljstva potrebno vreme i trud.

Znaci koji čine najbolje prijatelje sa Devicom su njihovi, zemljani znaci. Bikova postojanost je izvor utehe za Devicu, dok je Jarčev pragmatizam osobina koju Devica deli. Škorpije su još jedna iznenađujuća, ali moćna kombinacija u prijateljstvu sa Devicom. Ovo dvoje su oprezni i dele sposobnost da duboko razmišljaju i analiziraju. Takođe sposobnost Device da podrži svoje prijatelje odgovara Škorpijinoj intenzivnoj lojalnosti.

Vaga

Vagama je potrebna ravnoteža. One nisu za dramatična prijateljstva. Pod vladavinom Venere, Vage su odlični komunikatori i njihovi prijatelji se često oslanjaju na njih za posredovanje tokom sukoba.

Znaci Zodijaka koji se najbolje druže sa Vagom su Blizanci i Vodolija. Ovi vazdušni znaci vole da ćaskaju celu noć uz čašu vina i dele pametne misli. Ovantakođe može da bude dobra kombinacija sa Vagom, jer ovo dvoje imaju ono što drugom nedostaje. Asertivni Ovan može da pomogne neodlučnoj Vagi da donese odluke, dok Vaga pomaže Ovnu da sagleda drugu stranu kada su vremena napeta.

Škorpija

Škorpije su snažno prisutne u svojim grupama prijatelja. One su žestoke, strastvene i odane. Ali isto tako lako prekidaju prijateljstva koja im ne služe.

Znaci Zodijaka koji čine najbolje prijatelje sa Škorpijom su zemljani znaci Bik, Devica i Jarac, koji joj pružaju stabilnost i podršku za kojom žudi. Bik ima tendenciju da bude dobar spoj sa Škorpijom jer oboje dele početnu tajnovitost koja se polako može razviti u prijateljstvo i duboke razgovore o smislu života u kasnim noćnim satima. Vodeni znaci Ribe i Raktakođe dobro odgovaraju Škorpiji jer svi dele istu moćnu intuiciju i emocionalnu dubinu.

Strelac

Strelcu su potrebni takvi prijatelji da mogu da ih pozovu u poslednjem trenutku i da budu voljni da ostave sve i krenu sa njima u avanturu – bez pitanja. Njegova prijateljstva moraju zaista da dodaju nešto u njihov život kako bi ih Strelac smatrao vrednim svog vremena.

Njihovi najbolji prijatelji pripadaju vatrenim znakovima kao što su Lav i Ovan, jer su tu uvek za zabavu i vole da isprobaju nove stvari. Ovi znaci dodaju toplinu i optimizam u Strelčev život. Mnogi to ne shvataju, ali Strelac ima i ozbiljnu stranu. Mnogo im je stalo do socijalne pravde i politike. Za ovakve vrste razgovora, Strelac može dobiti veliku podršku u prijateljstvu sa Vodolijom, jer je ovaj znak uvek pravično motivisan.

Jarac

Iskreni Jarac nema vremena za prevrtljiva prijateljstva. Ili – ili. Jarčevi su obično zauzeti oko posla, bez zabave, pa su im potrebni prijatelji koji će da podrže njihove ambicije i neće da ih ometaju.

Devica i Jarac imaju sličan nagon i pragmatičan pristup postizanju svojih ciljeva. Oba znaka cene stabilnost jedni drugih u prijateljstvu. I Rak je prijatelj koji će uvek da pričuva leđa Jarcu, što ovaj znak veoma poštuje. Rak, iako ponekad previše emotivan za Jarca, takođe može da donese mnogo smirenosti ovom veoma snažnom zemaljskom znaku.

Vodolija

Kao humanitarac Zodijaka, Vodolija veruje u otvorenost i jednakost. U njenim očima, svako je njihov prijatelj i ne postoji takva stvar kao što je rangiranje. Oni su jedinstveni prijatelji koji lutaju između grupa i u poslednjem trenutku izlaze iz grupnih aktivnosti kako bi sami otišli ​​da rade jogu u parku ili nahrane mačke lutalice.

Vodolija se divi Strelčevom optimizmu i sposobnosti da se izađe iz svoje zone udobnosti. Jednako tako, Ovan pruža vrstu sveže energije koja je potrebna Vodoliji da ostane motivisana. I, naravno, drugi vazdušni elementi, Vaga i Blizanci, uvek su tu da razgovaraju o tome šta se dešava u užurbanom umu Vodolije.

Ribe

Ribe su preplavljene emocijama i potrebni su im prijatelji koji će biti nežni prema njima i oprezni u pogledu njihove osetljivosti. Ribe vole fizičku nežnost i prijatelj su kome idete kada vam je potreban zagrljaj i savet.

Vodeni znaci Rak i Škorpija intuitivno prepoznaju šta je Ribama na umu, a da to ne moraju ni da kažu. Rak i Ribe su dobri zajedno jer je Rak duboko saosećajan i rado razgovara o stvarima. Škorpija i Ribe su sjajne jer je Škorpija žestoko lojalna i spremna da se bori protiv svakog ko vas povredi. Jarac takođe ima onu vrstu pouzdanosti koja je potrebna Ribama i može da pruži strukturu raštrkanim Ribama. Ribe, s druge strane, mogu da unesu smirenost u život ispunjen poslom Jarca i nauče ih da pronađu uživanje u životu.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare