Mesto gde je Novak Đoković igrao golf zahvatio plamen: Crni dim zamračio nebo, vrelina se osećala kilometrima

Nedavno je Novak Đoković nakratko ostavio reket, a u ruke je uzeo štap za golf u Rimu, gde je učestvovao na Rajder Kupu, a gde je sa svojim kolegama iz Evrope slavio protiv tima „SAD“, što je oduševilo navijače. Ipak, nedugo zatim, ovaj kompleks je zahvatio i požar.

Naime, kantri i golf klub „Marko Simeone“ je imao tu nesreću da je požar zahvatio jednu od građevina, zbog čega se i gusti, crni dim vio na sve strane.

Sve se moglo videti i iz helikoptera, a lokalni vatrogasci su brzo reagovali. Čak je jedan od prolaznika, koji su se nalazili malo dalje od svega, istakao da je na prvu delovalo izuzetno strašno, te da se mogla osetiti „vrelina“ u vazduhu.

Na sreću, niko nije povređen, niti je načinjena neka veća materijalna šteta, izuzev jedne od privremenih stanica za ugošćavanje ljudi.

Sve su to naveli u svom saopštenju i iz Rajder Kupa.

– Požar se dogodio u jednoj od privremenih struktura koje su ugostile ljude u Marko Simeone golfu i kantri klubu ranije ovog podneva. Lokalne vatrogasne ekipe su se pojavile oko 17.07 po lokalnom vremenu i sve su održali pod kontrolom. Niko nije povređen, a požar se nije proširio izvan strukture. Takođe, nema oštećenja ni na golf terenu, kao ni na jednom preostalom delu. Uzroci požara se istražuju – stoji u saopštenju Rajder Kupa.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare