Zvezda – tim za Jang bojs: U Mančesteru je bilo dobro, sad mora da bude još bolje! Bahar ne menja ništa, sem sitnice koja tri boda znači

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 sat dočekuju švajcarski Jang bojs u drugom kolu grupe G Lige šampiona. Crveno-beli su u prvom kolu poraženi u Mančesteru, ali je tada trener Barak Bahar video koliko upravo ta startna postava može da uradi, pa će tako – sve ponoviti. Uz jednu sitnicu koja bi mogla da znači pobedu.

Zvezda je na startu poražena na gostovanju Mančester sitiju (3:1), dok je Jang bojs istim rezultatom izgubio kod kuće od Lajpciga i prema mnogim procenama ovaj meč mogao bi da bude odlučujući u borbi za „proleće u Evropi“.

Barak Bahar ne bi trebalo mnogo da menja tim, zapravo to neće, najverovatnije, uraditi uopšte, ali će linije tima izgledati drugačije.

Tim Crvene zvezde za Jang bojs:

Glazer – Mijailović, Điga, Dragović, Rodić – Hvang, Stamenić, Ivanić – Bukari, Mitrović i Ndijae

Ono što jeste razlika jeste da Milan Rodić neće biti zadnji vezni, već se vraća na svoju poziciju levog beka u momentima kada Zvezda napada. Kada je defanzivna postavka, verovatno će činiti tog levog, trećeg štopera, a Stefan Mitrović će se spustiti na njegovo mesto.

Sve ostalo je opšte poznato i Bahar je prilično uporan sa pojedinim igračima, kao što su Ndijae i Hvang, ali su oni velika pojačanja, najveća ovog leta, pa tako i moraju da počnu da prave razliku.

„Radujemo se prvoj utakmici u Ligi šampiona na domaćem terenu, siguran sam da ćemo imati sjajnu podršku i jedva čekamo da počne“.

Rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji za medije.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare