Stanija raskrinkala reprezentativca Srbije! Godinama me muva! (VIDEO)

Popularna srpska starleta Stanija Dobrojević sinoć je u emisiji „Ami G Show“ imala zadatak da izabere najatraktivnijeg sportistu. Odlučila se za penzionisanog fudbalskog asa Zlatana Ibrahimovića, ali je otkrila javnosti i koji reprezentativac naše zemlje joj je dugogodišnji udvarač.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je širi spisak igrača za oktobarske mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske u Budimpešti 14. oktobra i tri dana kasnije, protiv Crne Gore u Beogradu.

Na njemu se nalazi i Uroš Račić, fudbaler Sasuola, koji je po rečima Stanije Dorbojević uporan već godinama da je osvoji.

– A.. to mi je dežurni udvarač godinama! To je onaj što sam rekla uvek mi se udvara na „WhatsApp -u“ i uključi onaj tajmer da se brišu poruke, pa sam pitala čiji je taj mali!? Ipak biram Luku Jovića“ – poručila je najpoznatija starleta u regionu. 

Inače, poznato je da je Račić bio u vezi sa influenserkom Emom Radujko, koja dugo nije želela da govori na ovu temu, međutim, prekinula je tišinu krajem avgusta i otkrila kako se upoznala sa nekadašnjim igračem Crvene zvezde.

 Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo… I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest – rekla je Ema, koja je kasnije otkrila da se rastala sa fudbalerom bez svađe i teških reči.

Pre ovog odgovora, Stanija je odličila da prednost u konkurenciji Duška Tošića i Luke Jovića da izabraniku manekenke Sofije Milošević, jer je pevačica Jelena Karleuša prošli put blokirala na društvenim mrežama kada se odlučila za Tošića.

Jedini fudbaler za kojeg Stanija priznaje da je bila u vezi sa njim je Gojko Kačar, a upravo je rođeni Novosađanin odneo pobedu nad fudbalerom Milana. Kačara i Novaka Đokovića je „prešišao“ NBA as Nikola Jokić, koji nije imao šanse protiv proslavljenog Šveđanina bosanskog porekla, Zlatana Ibrahimovića.

Rijaliti učesnica je otkila da je za nju popularni Ibra zver i da joj je motivacija pred treninge. U finalu su se našli fudbaler Juventusa i naše reprezentcije Dušan Vlahović i Zlatan, ali se Stanija nije mnogo dvoumila.

 – Vlahović? Jao, pilence malo! Jao! Dobro on je mlad, neka ga neko drugi hvali, Zlatan je za mene pobednik  –poručila je Stanija Dobrojević.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare