Dnevni horoskop za sredu 4. oktobar! Blizancima napredak u karijeri, Lavovima rad u inostranstvu, a evo ko će izaći na ljubavni sastanak

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Blizancima koji povoljno deluje na Blizance, Vage i Vodolije. Saznajte šta su vam planete spremile za danas.

OVAN

LJUBAV: Bićete privlačni, ali i skloni sukobima, pa će vam biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Ispuniće vas entuzijazam, pogotovo ako ste sami svoj gazda. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Lep porodični život i uživanje sa bliskim osobama. Ako ste sami, može vam se dopasti neko ko je iz istog kraja. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Privući će vas neko ko živi u inostranstvu ili je stranac. POSAO: Imate velike šanse da ostvarite znatan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Planeta ljubavi i lepote, Venera,  nalazi se u Lavu, što će vam doneti sreću u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Infekcija.

LAV

LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom, i to ćete i pokazati. POSAO: Moguć rad u inostranstvu ili nova ponuda za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Ostvarićete nedefinisanu vezu sa nekim iz kruga prijatelja, ili će vam se vratiti stara ljubav. POSAO: Doživećete uspeh, posebno ako se bavite pružanjem usluga. ZDRAVLJE: Stomačni virus.

VAGA

LJUBAV: Zaista možete imati sreće kada je ljubav u pitanju. Bilo da ste sami ili već u vezi, imaćete uspeha. POSAO: Moguće je da ostvarite plodonosna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo uzbudljiv period za ljubav jer sva vaša očekivanja mogu biti ispunjena. POSAO: Moguća dobit od partnerskog posla i uspeh u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

 

STRELAC

LJUBAV: Izaći ćete sa nekim ko vam se dopada. Ako nemate simpatiju, onda izađite i sigurno ćete naći priliku za romansu. POSAO: Uspešne poslovne špekulacije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Možda dobijete priliku da upoznate nekoga ko je poznat ili popularan, što vas samo po sebi ne fascinira, ali ova osoba hoće. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vrlo je moguće da ćete se zaljubiti jer ćete biti u prilici da uživate u društvu šarmantnih osoba. POSAO: Želećete da radite u inostranstvu i može se ukazati prilika. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguća platonska veza ili virtuelna afera. Za više od toga izgleda nemate energije. POSAO: Imaćete problema da uspostavite autoritet ako ste na poziciji lidera. ZDRAVLJE: Osetljivo.  

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare