Detalji horora na Voždovcu! Žena i dete (2) vrištali dok su ih brutalno napadali

Muškarac A.P., koji vozio sa ženom dete (2) na kontrolu, povređen je i razlupan mu je automobil u brutalnom napadu nasred ulice na Voždovcu.

 Njega su napala četvorica nasilnika od kojih ga je jedan udarao bokserom dok je drugi pokušao nožem da ga izbode, dvojica su mu za to vreme razlupala automobi u kom su mu bili žena i dete!

Kako smo nezvanično saznali jeziv napad se dogodio juče oko 17.30 sati u Ulici Milke Grgurov na Voždovcu. 

– A.P. je bio u automobilu i išli su ka Sokobanjskoj gde su imali zakazan pregled detetu. Naišli su na automobil koji je stajao nasred ulice. A.P je izašao iz vozila i otišao do suvozača tog automobila, verovatno da mu kaže da pomere vozilo da prođe. Međutim, tada je krenuo horor – objašnjava izvor Informera i dodaje: 

– Suvozač je u trenutku, kada je on zakucao na  prozor, spustio staklo i boksreom ga udario u glavu. Ubrzo potom izašao je vozač iz tog automobila i nožem nasrnuo na A.P. Ni tu nije kraj izašla su i dvojica koja su sedela na zadnjem sedištu i to sa šipkama – ističe sagovornik Informera.

Nasilnici sa šipkama otišli su do automobila A.P. u kom su bili žena dvogodišnje dete. 

– Udarali su u vozilo dok su žena i dete vrištali. Udarali su u šoferku i haubu i skoro demolirali automobil. U trenutku je sve delovalo kao scena iz horor filmova – objasnio je izvor. 

Prema njegovim rečima četvorica nasilnika pobegla su sa mesta napada. 

– Obaveštena je policija. Patrola je ubrzo stigla, obavili su uviđaj i potraga je za napadačima – rekao je sagovornik Informera. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare